Αγγελική Νικολούλη: Η προσωπική της ανακοίνωση για το Φως στο Τούνελ στο MEGA

«Μας επηρεάζει θετικά και αρνητικά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική Νικολούλη: Η προσωπική της ανακοίνωση για το Φως στο Τούνελ στο MEGA

Η 16/12 εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη στο κανάλι του MEGA, Φως στο Τούνελ, ήταν η τελευταία της χρονιάς και η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει τα πάντα για να μείνει αξέχαστη στους τηλεθεατές. Έτσι, αποφάσισε να ασχοληθεί όχι μόνο με μία, αλλά με τέσσερις υποθέσεις.

Αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες της δολοφονίας του 11χρονου Άλεξ, στην αγνοούμενη Άρτεμη από το Κορωπί, η οποία είχε γράψει επιστολή αποκαλύπτοντας που βρίσκεται στη μια διπλή δολοφονία που πάγωσε την κοινή γνώμη αλλά και στην υπόθεση του αδικοχαμένου παλικαριού από την Κρήτη.

Τα λόγια της Νικολούλη στην τελευταία εκπομπή του Τούνελ και η ανακοίνωση της

«Καλησπέρα, αυτή φίλοι μου είναι η τελευταία εκπομπή της χρονιάς και θα έλεγα από τις πιο σημαντικές γιατί έχει εξελίξεις», είχε πει η παρουσιάστρια στην τελευταία εκπομπή.

Λίγες ώρες πριν την παραμονή των Χριστουγέννων, η Αγγελική Νικολούλη, θέλησε να στείλει τις ευχές της, αλλά και να ανακοινώσει πότε θα επιστρέφει η εκπομπή Φως στο Τούνελ, στο MEGA.

«Η γιορτινή περίοδος παραμένει ξεχωριστή, ό,τι κι αν συμβεί… Μας επηρεάζει θετικά και αρνητικά. Κάποιοι νιώθουν μελαγχολία και άλλοι πλημμυρίζουν από συναισθήματα και νοσταλγία.

Ένας χρόνος φεύγει… Ένας άλλος ο καινούργιος, περιμένει και μας χτυπά την πόρτα…Του ανοίγουμε και τον κοιτάμε κατάματα, θετικά και καλοσυνάτα. Στο κατώφλι του νέου έτους θέτουμε πάλι στόχους για ένα νέο ξεκίνημα, αφήνοντας πίσω όλα εκείνα που μας πλήγωσαν και μας εγκλώβισαν στα τούνελ της καθημερινότητας…. Να στηριχτούμε στις δυνάμεις μας και να δούμε όλα αυτά που θα έρθουν, με αισιοδοξία…

Εύχομαι ολόψυχα το 2023 να φανερώσει στον καθένα από ’μας αυτό που ψάχνει. Να έχουμε υγεία, τύχη και αγάπη. Να αναζητάμε πάντα το φως και να μη ξεχνάμε, πως αυτό βρίσκεται συχνά μέσα μας.

Το «Τούνελ» θα ανάψει και πάλι τα δικά του φώτα στις 20 Ιανουαρίου. Θα σας περιμένω στη MEGA-λη παρέα μας για έρευνες βαθιές, με μοναδικό σκοπό την αλήθεια. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά... Με την Αγάπη μου, Αγγελική» έγραψε η Αγγελική Νικολούλη.