Θα κόψει τη φόρα από Σασμό και Γη της ελιάς - Έρχεται η νέα σειρά του Star που θα φέρει τα πάνω κάτω

Σοβαρός ανταγωνισμός!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Θα κόψει τη φόρα από Σασμό και Γη της ελιάς - Έρχεται η νέα σειρά του Star που θα φέρει τα πάνω κάτω

Η φετινή σεζόν είναι ομολογουμένως πλήρης σε ό,τι αφορά τη μυθοπλασία αφού οι σειρές, που βγαίνουν για την ώρα στον αέρα ξεπερνούν τις 35 και σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες από τη νέα σεζόν θα αυξηθούν.

Μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες, που βλέπουμε ωστόσο προέρχονται από την περσινή σεζόν με τη Γη της ελιάς στο Mega και τον Σασμό από τον Alpha να έχουν κάνει χαμό στα νούμερα τηλεθέασης.

Από την άλλη, αν λάβουμε υπόψιν πως για να βγει μια σειρά στον αέρα χρειάζονται πολλά χρήματα και διαφημίσεις τυχαίνει να αλλάζουν και οι προγραμματισμοί και έτσι μια αγαπημένη σειρά, της οποία είχαμε δει και trailer δε θα έχει νέα επεισόδια (δείτε εδώ για ποια μιλάμε).

Ο Star από τη μεριά του έχει επενδύσει και εκείνος σε ένα σημείο στη μυθοπλασία, ωστόσο είναι σε γυρίσματα μιας νέας παραγωγής, του Νίκου Κοκλώνη, η οποία αναμένεται να κάνει θραύση.

Ο λόγος για το IQ160, μια νέα αστυνομική κομεντί στη οποία θα παίξουν δυνατά ονόματα, όπως η Σμαράγδα Καρύδη και ο Νίκος Κουρής.

Αν λάβουμε υπόψιν το σενάριο, τον παραγωγό και το γεγονός ότι κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει βράδυ και θα είναι απέναντι από τις μεγάλες σειρές, τότε ίσως θα πρέπει να βλέπουν το νέο σίριαλ ανταγωνιστικά.

Η νέα σειρά που θα παιχτεί στον Star

Κεντρική ηρωίδα της σειράς είναι η Πηνελόπη, μια χωρισμένη μητέρα, με ασυνήθιστα υψηλό δείκτη ευφυίας, που εργάζεται ως καθαρίστρια σε αστυνομικό τμήμα. Ένα βράδυ, εμπλέκεται, άθελά της, στην έρευνα ενός εγκλήματος και συνεισφέρει αποφασιστικά στη διαλεύκανσή του. Ο επικεφαλής αξιωματικός αποφασίζει να τη συμπεριλάβει, δοκιμαστικά, στην ομάδα του, ως σύμβουλο.

Μαζί της, θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες καταστάσεις και θα καταφέρουν να εξιχνιάσουν μια σειρά σκοτεινών εγκλημάτων. Στην αρχή, η Πηνελόπη, με τον εκρηκτικό χαρακτήρα της, θα καταφέρει να αναστατώσει για τα καλά την ομάδα. Τελικά, όμως, η συμβολή της θα αποδειχτεί πολύτιμη, όχι μόνο στην επίλυση των αστυνομικών υποθέσεων, αλλά και στην ισορροπία των μεταξύ τους σχέσεων.

Δράση, αγωνία, αστυνομικό μυστήριο αλλά και γέλιο, σε μια σειρά, που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, με εξαιρετικούς και αγαπημένους πρωταγωνιστές: Σμαράγδα Καρύδη (Πηνελόπη Μουρίκη), Νίκος Κουρής (Αργύρης Καλατζής), Ηλίας Μουλάς (Γιώργος Βλαστός), Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου (Σοφία Χαριτάκη), Ελίζα Σκολίδη (Δάφνη Φιλιππίδου), Σωτήρης Δούβρης (Λαυρέντης Γκανάς).

Στο ρόλο του Αιμίλιου Παναγούλη, ο Τάσος Παλαντζίδης. Στο ρόλο της Άσπας Μουρίκη, η Νέλλη Γκίνη. Επίσης συμμετέχουν: Αγγελική Μάρκου (Μαρίνα Μουρίκη) και ο μικρός Φίλιππος Ελευθερόπουλος (Ηλίας Μουρίκης – Γκανάς).

Το σενάριο της σειράς υπογράφει η Βίκυ Αλεξοπούλου και τη σκηνοθεσία ο Πιέρρος Ανδρακάκος. Τα γυρίσματα της σειράς συνεχίζονται εντατικά και είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα την Άνοιξη του 2023.

Σενάριο: Βίκυ Αλεξοπούλου

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δασκαλοθανάσης GSC

Εxecutive Producer: Κωνσταντίνος Κυριακού

Σκηνογράφος: Γιάννης Δούμας

Ενδυματολόγος: Κική Γραμματικοπούλου

Μοντάζ: Χρήστος Μαρκάκης

Παραγωγός: BARKING WELL MEDIA