«Έλεος»: Το πρώτο trailer της εκπομπής της Αννίτας Πάνιας με τον Ηλία Ψινάκη - Είναι γεγονός

Ποιες σειρές έβαλαν μέσα στο βίντεο

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Έλεος»: Το πρώτο trailer της εκπομπής της Αννίτας Πάνιας με τον Ηλία Ψινάκη - Είναι γεγονός

Πολλές οι φήμες για το αχτύπητρο δίδυμο που θα έρθει στην ελληνική τηλεόραση. Ο Ηλίας Ψινάκης και η Αννίτα Πάνια, που πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει ανοιχτά ο ένας από τους δύο για αυτή την εκπομπή (δείτε εδώ τι είπε) περιμένουν πως και πώς να ξεκινήσει, η τηλεοπτική εκπομπή «έλεος» πο θα την παρουσιάζουν, παρέα.

Πριν από λίγες ώρες, στο κανάλι του Mega, προβλήθηκε το πρώτο επίσημο trailer της εκπομπής και έκανε εντύπωση σε όλους τους τηλεθεατές και όχι μόνο.

Το πρώτο trailer του «έλεος» με τον Ψινάκη και την Πάνια

Αννίτα Πάνια και Ηλίας Ψινάκης λένε «Έλεος!» στην νέα τους εκπομπή, η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον μέσα από τη συχνότητα του Mega. Το πρώτο τρέιλερ του late night show είναι γεγονός και ήδη από το πρωί της Πέμπτης προβάλλεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του σταθμού.

Δεδομένης της προσωπικότητάς τους, το αποτέλεσμα αναμένεται να μην έχει σχέση με ό,τι έχει προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση, τουλάχιστον από άποψη ύφους και περιεχομένου.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο καιρό, οι δύο τους θα ενώσουν δυνάμεις για το ανατρεπτικό late night show που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Πρόκειται για μία συρραφή τηλεοπτικών αποσπασμάτων από διάφορες εκπομπές, με πρωταγωνιστές που αναφωνούν… έλεος! Στο τέλος του διαφημιστικού σποτ, μάλιστα, ακούμε και τις φωνές της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη.

Η εκπομπή «Έλεος!», σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2023, με την ακριβή ημερομηνία προβολής να είναι, όπως θα έλεγε ο Ηλίας Ψινάκης, «Αλλουνού παπά, ευαγγέλιο».