«Κρίμα...» - Ανακοινώθηκε στον αέρα του Πρωινού μας το τέλος της εκπομπής...

Ήδη γνωστοποιήθηκε από χθες πως αγαπημένο project φτάνει στο τέλος του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κρίμα...» - Ανακοινώθηκε στον αέρα του Πρωινού μας το τέλος της εκπομπής...

Από χθες 12/1 κυκλοφορεί μια πολύ δυσάρεστη είδηση σχετικά με το τέλος αγαπημένης εκπομπής που φέτος προβάλλεται για τρίτη τηλεοπτική σεζόν και έχει αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές. Ειδικά οι παρουσιαστές της είναι ιδιαίτερα συμπαθητικοί...

Την εν λόγω είδηση σχολίασαν σήμερα 13/1 στο Πρωινό μας, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να μεταφέρει όλο το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση αυτή.

Η εκπομπή που κόβεται και δεν θα βγει για τρίτη σεζόν στον αέρα.

«Θα τελειώσουν πάρα πολλές παραγωγές και ο λόγος είναι και οικονομικός αλλά και πολύ απλά χωρίς να υπάρχει κάτι κακό πάντα... κλείνει ο κύκλος κάποιων εκπομπών. Είχε προαποφασιστεί ότι θα κλείσει τον κύκλο του. Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα, αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάει η εκπομπή, μην μπερδευτούμε», ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος του Πρωινού μας.

«Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν και μερικά μικρά προβλήματα με την μπάντα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων», αποκάλυψε στην συνέχεια.

«Κρίμα» αναφώνησε η Φαίη Σκορδά, ενώ και άλλοι στο πλατό εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους γιατί η εκπομπή Μουσικό Κουτί είναι πολύ αγαπητή παρόλο που σημειώνει χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η ανάρτηση του Πορτοκάλογλου

Συχνά βλέπουμε προγράμματα, που αν και είναι πολύ αγαπητά στο κοινό να σταματάνε, είτε γιατί το κανάλι δε μπορεί να στηρίξει την παραγωγή είτε γιατί συχνά τα μέλη της έχουν κουραστεί.

Δεν είναι λοιπόν πάντα και μόνο το κομμάτι της τηλεθέασης αρκετό για να κρατήσει ένα πρόγραμμα ζωντανό στους δέκτες του τηλεοπτικού κοινού.

Κάτι αντίστοιχο είδαμε να συμβαίνει με μία ανακοίνωση, που κυκλοφόρησε την Πέμπτη 12/1 στο instagram σχετικά με αγαπημένη εκπομπή στην ΕΡΤ, που φέτος βγαίνει στον αέρα για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Ο ίδιος ο Νίκος Πορτοκάλογλου με μία ανάρτηση στο instagram λοιπόν έκανε γνωστό στο κοινό, πως φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά για το Μουσικό κουτί, παραθέτοντας παράλληλα και τα συναισθήματα του για την απόφαση αυτή.

«Το ταξίδι μου στην μουσική ήταν πάντα μια επικίνδυνη και συναρπαστική περιπέτεια γιατί ήθελα να περιέχει το πάθος μου για την παράδοση και την πρωτοπορία, για το ροκ και τα λαϊκά, για το τοπικό και το παγκόσμιο. Δεν φανταζόμουν ποτέ πως αυτό το όραμα θα αποτυπωνόταν τελικά σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Εδώ είναι το ταξίδι λοιπόν, φίλες και φίλοι, στο Μουσικό Κουτί για τρίτη και τελευταία χρονιά. Ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη και την στήριξη!», έγραψε ο Νίκος Πορτοκάλογλου.