Άσχημα νέα για τον Πέτρο Πολυχρονίδη - Μαθεύτηκε πως...

Έγκυρη πληροφορία!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Λίγο μετά το τέλος του πρώτου μισού της τηλεοπτικής σεζόν έχουν αρχίσει ήδη οι συζητήσεις για το τι θα συμβεί στο β' μισό αλλά και για την επόμενη σεζόν με τις σειρές και τις εκπομπές.

Το όνομα του Πέτρου Πολυχρονίδη έχει συνδεθεί με το Star και το Asia express, που ολοκληρώθηκε λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου βγάζοντας νικητή τον Βασαλό και τον Fipster.

Οφείλουμε να πούμε, πως το ριάλιτι για τα ελληνικά δεδομένα ήταν κάτι νέο και εντελώς διαφορετικό από αυτά, που έχουμε δει, ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν και τα απόλυτα (δείτε εδώ πως τα πήγε σε τηλεθέαση στον τελικό).

«Δεν έχω την παραμικρή ιδέα πότε θα γίνει ο τελικός. Είναι πολύ νωρίς ακόμα αλλά φυσικά και θα το τολμούσαμε για δεύτερη σεζόν του Asia Express. Μια χαρά περνούσα εγώ και ακόμα περνάω. Τα έχει πει μόνη της. Δεν ήμουν εγώ το πρόβλημα», είχε πει συγκεκριμένα ο Πέτρος Πολυχρονίδης για τα τηλεοπτικά του.

Έτσι λοιπόν σε ό,τι αφορά τους φίλους του Asia express και όσους περιμένουν τον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού έγιναν γνωστές εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του σκληρού ριάλιτι επιβίωσης στην Ασία.

Η απόφαση του Star για το Asia Express

Πιο αναλυτικά, η Real life αναφέρει, πως το παιχνίδι δε θα συνεχιστεί από τον Οκτώβριο και μετά, το οποίο παρουσίαζε ο Πολυχρονίδης. Συγκεκριμένα το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς εξετάζει να μην επιστρέψει το Asia Express με νέο κύκλο στις αρχές της επόμενης σεζόν.

Μάλιστα λέγεται, πως αν θα έβγαινε στον αέρα θα είχαν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα για να βγει στον αέρα το Μάϊο, κάτι που δεν έχει γίνει. Η αβεβαιότητα με τις εκλογές αλλά και τα οικονομικά δεδομένα κρατάνε το παιχνίδι στον πάγο και αναμένεται να γίνουν συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Asia express