Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής στον ALPHA: Φεύγει ο Νίκος Μάνεσης;

Είναι στον σταθμό από το 2017..

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής στον ALPHA: Φεύγει ο Νίκος Μάνεσης;

Ο Νίκος Μάνεσης ξεκίνησε την καριέρα του στη Δημοσιογραφία από τον ΑΝΤ1. Έχει εργαστεί σε ιδιωτικά κανάλια και σε αρκετές εφημερίδες. Μία από τις πιο γνωστές και αγαπημένες εκπομπές που παρουσίαζε ήταν η ταξιδιωτική εκπομπή “60′ Ελλάδα”. Από το 2017, ωστόσο, παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” στον Alpha. Παρά το γεγονός πως έχει δοκιμαστεί και σε άλλα πράγματα, η πρωινή ζώνη των Σαββατοκύριακων είναι η αγαπημένη του συνήθεια.

Μπορεί η εκπομπή του να σαρώνει σε ποσοστά τηλεθέασης, ενώ υπάρχει δυνατός ανταγωνισμός απέναντί του (βλέπε Σίσσυ Χρηστίδου στο Mega) αλλά μιας και είναι η περίοδος που στα κανάλια αρχίζουν να διαμορφώνουν το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν, υπάρχει μια αμφιταλάντευση για το αν ο παρουσιαστής θα συνεχίσει να μας καλημερίζει από την ίδια συχνότητα.

Φήμες για έξοδό του από τον σταθμό κυκλοφορούν ήδη στα τηλεοπτικό πηγαδάκια αλλά το Youweekly.gr... ρώτησε, έμαθε κι έχει ήδη την απάντηση...

Τι μέλλει γενέσθαι για τον Νίκο Μάνεση

Οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr, τις οποίες μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, κάνουν λόγο για παραμονή του Νίκου Μάνεση στον σταθμό ALPHA για ακόμη μια χρονιά. Μπορεί το συμβόλαιό του να βρίσκεται στον δεύτερο χρόνο, αλλά έχει περιθώριο +1, κάτι που οι ιθύνοντες επιθυμούν, όπως και ο ίδιος. Άλλωστε, συμφωνία με την αντίρρηση ενός δεν γίνεται, πρέπει να πουν και οι δυο πλευρές το ναι...

Ωστόσο, η ιστορία στα τηλεοπτικά συμβόλαια και τις συμφωνίες έχει δείξει πως... κράτα και μικρό καλάθι γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο!