ALPHA: Ανακοίνωση της τελευταίας στιγμής για την Δέσποινα Βανδή

Όσα θα δούμε απόψε 4/2 στο Chart Show

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ALPHA: Ανακοίνωση της τελευταίας στιγμής για την Δέσποινα Βανδή

Αυτό το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 22:00 έρχεται η πιο ανατρεπτική αντίστροφη μέτρηση στο Chart Show, το απόλυτο μουσικό show με παρουσιάστρια την Δέσποινα Βανδή στον ALPHA (δείτε πως τα πηγαίνει σε τηλεθέαση η εκπομπή).

Η ανακοίνωση του ALPHA για την εκπομπή της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή παρουσιάζει τις 30 πιο επιτυχημένες διασκευές. Μαζί της, όπως κάθε φορά, ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος και ο Chart Expert Πέτρος Δραγουμάνος εμπλουτίζουν τις μουσικές μας γνώσεις με άγνωστες πτυχές της ελληνικής δισκογραφικής βιομηχανίας και αποκαλύπτουν μικρά και μεγάλα μυστικά.

Η βραδιά θα είναι γεμάτη μουσική, διασκέδαση και λαμπερές παρουσίες.

Στη μουσική σκηνή του Chart Show ανεβαίνουν (με αλφαβητική σειρά): η Γιάννα Βασιλείου, η Σοφία Βόσσου, ο Θοδωρής Βουτσικάκης, ο Θάνος Καλλίρης, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Νεκτάριος Σφυράκης, το μουσικό συγκρότημα 1550 και η Vemily.

Στο πλατό του Chart Show, η Δέσποινα Βανδή υποδέχεται τον Λάκη Γαβαλά και την Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Αυτό το Σάββατο, ετοιμαστείτε για το ωραιότερο πάρτι με τις πιο επιτυχημένες διασκευές, για ένα ακόμη απολαυστικό Chart Show! Αυτό το βράδυ θα το περάσουμε μαζί!

Το περιστατικό στο προηγούμενο (28/1) επεισόδιο Chart Show

Την επιστροφή του Chart Show είδαμε το βράδυ του Σαββάτου 28/1 με τη Δέσποινα Βανδή να βγαίνει ξανά στον αέρα του Alpha με τον εντυπωσιακό της φούξια φόρεμα να κάνει τρομερή εντύπωση.

Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε να πηγαίνει κάποια χρόνια πίσω σε αυτά του ελληνικού κινηματογράφου! Στην παρέα της βρέθηκαν μεταξύ άλλων, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Μαρία Ιωαννίδου, η Νίνα Λοτσάρη, ο Μάκης Δελαπόρτας, ο Αντώνης Λουδάρος, η Τερέζα, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης και η Άρτεμις Ματαφιά.

Ανάμεσα λοιπόν στα τραγούδια και στους χορούς, που είδαμε στο πλατό της εκπομπής ακούστηκαν και πολύ ωραίες ιστορίες μιας άλλης εποχής, όπως αυτή που αποκάλυψε η Ζωζώ Σαπουντζάκη για το φλερτ, που δεχόταν από γνωστά ονόματα.

«Ο Ωνάσης ήταν εκπληκτικός. Ήταν κύριος. Ενώ ο Νιάρχος, την ώρα που τελείωνα το τραγούδι μου, μου έστελνε ένα κουτάκι σπίρτα. Ναι, ένα κουτάκι σπίρτα. Ανέβαινα στο καμαρίνι, έβλεπα το κουτάκι και ήταν γεμάτο με λίρες. Ο Ωνάσης όμως δεν έκανε τέτοια πράγματα. Με χόρευε και μου μιλούσε συνέχεια τότε για την Μαρία Κάλλας. Συνέχεια. Εκπληκτικό παιδί και ο γιος του, ο Αλέξανδρος», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.