Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν: Η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε τα ευχάριστα στον αέρα του Πρωινού μας

«Αύριο θα ξεκινήσω να βλέπω τα ρούχα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν: Η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε τα ευχάριστα στον αέρα του Πρωινού μας

Ημέρα χαράς σήμερα για την Φαίη Σκορδά αφού πρώτον είχε τα γενέθλιά της και δεύτερον αποφάσισε επιτέλους να μιλήσει ανοιχτά γι' αυτό που γραφόταν, πολλοί συζητούσαν αλλά εκείνη δεν είχε πάρει θέση!

Λίγο μετά την έκπληξη των συνεργατών της (δείτε εδώ την τούρτα που της πήγαν στο πλατό) κι αφού ερωτήθηκε για το αν τελικά ισχύουν τα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι παρουσιάστρια του The Voice, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λιανού, απάντησε θετικά.

Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά

«Θα είμαι στο “The Voice”. Δεν έχει γίνει το επίσημο ραντεβού, ούτε έχουν πέσει υπογραφές, αλλά από τη στιγμή που σαν σοβαρός επαγγελματίας συζητάς κάτι, δεν χρειάζεται για εμένα κάτι παραπάνω. Ο λόγος μου είναι συμβόλαιο. Θα είμαι, θα ξεκινήσουμε 18 του μηνός. Τέσσερα Σάββατα, τέσσερα lives. Αύριο θα ξεκινήσω να βλέπω τα ρούχα. Νομίζω δεν θα με αφήσουν να τραγουδήσω. Θα τους κάνω έκπληξη», είπε η Φαίη Σκορδά.

Εννοείται, βέβαια, πως δεν έλειψαν τα ευτράπελα από την συγκεκριμένη εκπομπή.

Έδειχνε το κινητό της στον αέρα του Πρωινό μας και της ήρθε μήνυμα... - Δεν πρόλαβε να το κρύψει

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, λοιπόν, πολλά αγαπημένα πρόσωπα θέλησαν να της ευχηθούν, γι' αυτό και το τηλέφωνό της άρχισε να χτυπά, με εκείνη να μη διστάζει και να το σηκώνει όσο βρισκόταν στον αέρα. Η Δανάη Μπάρκα και ο Άρης Καβατζίκης έκαναν βιντεοκλήση μαζί της από τα καμαρίνια τους στο στούντιο του MEGA όσο ετοιμάζονταν για το Πάμε Δανάη και άρχισαν να της τραγουδούν και εκείνη.

Τη στιγμή, ωστόσο, που έδειχνε το κινητό της στην κάμερα, "έσκασε" ένα μήνυμα στην οθόνη της και εκείνη δεν πρόλαβε να το κρύψει, αφού στην αρχή έδειχνε να μην το έχει καταλάβει καν. Την "τσάκωσαν" χωρίς να το συνειδητοποιήσει δηλαδή!

Πρόκειται για άλλο ένα μήνυμα γεμάτο ευχές για την ξεχωριστή της μέρα, το οποίο έστειλε ένας πολύ αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο γνωστός σε όλους Χάρης Ρώμας, με τον οποίο έχουν πολύ καλές σχέσεις και αυτό επιβεβαιώθηκε μέσα από αυτή την κίνηση.