Θα φτάσει στην κορυφή μαζί με το Survivor all star - Το πρόγραμμα που ''έκλεψε'' ο ΣΚΑΪ από τον ΑΝΤ1

Ήταν γνωστό από την ξανθιά παρουσιάστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Θα φτάσει στην κορυφή μαζί με το Survivor all star - Το πρόγραμμα που ''έκλεψε'' ο ΣΚΑΪ από τον ΑΝΤ1

Σημαντικές εξελίξεις και μάλιστα μεταγραφές φαίνεται να γίνονται από τον ΑΝΤ1 στο ΣΚΑΪ, με το κανάλι του Φαλήρου να κάνει ακόμα και στο β' μισό της σεζόν κινήσεις με σκοπό να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης

Το μεγάλο στοίχημα του σταθμού είναι χωρίς καμία αμφιβολία το Survivor all star, το οποίο κοντεύει να κλείσει 2 μήνες στον τηλεοπτικό αέρα με το κοινό να δείχνει, πως αρέσκεται στο τόσο ριάλιτι.

Προφανώς, για να υπάρχει γενικότερη επιτυχία θα πρέπει να υπάρξουν και άλλα δυνατά προγράμματα και έτσι την Πέμπτη 16/2 μέσα από την εκπομπή Ελένη, έγινε γνωστή μια νέα κίνηση του ΣΚΑΪ.

Tο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 που διεκδικεί ο ΣΚΑΪ

Πιο αναλυτικά, το κανάλι του Φαλήρου έχει πάρει τα δικαιώματα από δύο παιχνίδια, που θέλει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να προσελκύσει και άλλο κόσμο στο δυναμικό κοινό.

Το ένα λοιπόν είναι ο Μονομάχος και το άλλο, το πολύ γνωστό σε όλους μας Still standing, το οποίο έχει συνδεθεί με το όνομα της Μαρίας Μπεκατώρου.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες, που κυκλοφορούν λέγεται, πως το όνομα του Χρήστου Φερεντίνου (δείτε εδώ το καρφί του για το Μάνο Παπαγιάννη)είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση μίας από τις 2 εκπομπές, ωστόσο το δίλλημα είναι, το πως θα καταφέρει να αποσυνδέσει το τηλεπαιχνίδι από το όνομα της ξανθιάς παρουσιάστριας.

Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι ακόμη τίποτα ανακοινώσιμο, όμως λέγεται πως έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις και πως μάλιστα είναι πολύ θετικές...