J2US highlights πρεμιέρας 18/2: Το "καυτό" φιλί on stage, οι "σπόντες" και όλα τα ζευγάρι που τραγούδησαν

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό πρώτο επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
J2US highlights πρεμιέρας 18/2: Το

Το J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη επέστρεψε στον αέρα του ALPHA, έπειτα από λίγους μήνες απουσίας. Νέα πρόσωπα ανέβηκαν στην σκηνή και τραγούδησαν. Άλλοι μάγεψαν, άλλοι κούφαναν! Ποια ήταν και ποιο ξεχώρισε;

Αναλυτικά τα 18/2 highlights του J2US

Η επική έναρξη

Ο Νίκος Κοκλώνης που εντυπωσιάζει κάθε φορά με τις εμφανίσεις του, δεν γινόταν να μην εντυπωσιάσει στην πρεμιέρα.

«Επιστρέψαμε πάλι, πρεμιέρα απόψε και μου λείψατε πολύ», ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Κοκλώνη και καλωσόρισε την κριτική επιτροπή που όλοι τους ήταν πιο εντυπωσιακοί από ποτέ. Εκθαμβωτική όπως πάντα η Δέσποινα Βανδή, η οποία επέλεξε για απόψε μια κατακόκκινη δημιουργία.

Ανατρεπτικό και πιο φρέσκο από ποτέ, το J2US ήρθε για να γίνει για μια ακόμα φορά το απόλυτο πάρτι του Σαββάτου. Με νέες high tech εφαρμογές φέρνει την εικονική πραγματικότητα στο θεαματικό stage, κάνοντας τους τηλεθεατές να νιώθουν σαν να βρίσκονται εκεί!

Για πρώτη φορά το show υποδέχεται 18 μοναδικά ζευγάρια, το πιο πλούσιο ρόστερ από ποτέ, ζευγάρια αναπάντεχα και ξεχωριστά, που θα αποκαλυφθούν με έναν εντυπωσιακό τρόπο κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

«Είναι ένα πάρτυ, διασκέδασε το!» - Η Σοφία Βογιατζάκη βγήκε στην σκηνή και τα "έσπασε"

Η πρώτη διαγωνιζόμενη ήταν η Σοφία Βογιατζάκη με τον Σαρμπέλ. Βέβαια, έπρεπε να λύσουν τον γρίφο, προκειμένου να ανέβουν στην σκηνή του J2US και να λάμψουν.

Το ζευγάρι ντυμένοι στα μαύρα και αρκετά ροκ στυλιστικά ερμήνευσαν το Macarena του FY, με το χορευτικό που τους πλαισιώνει να δίνει τον κατάλληλο ρυθμό.

Η Σοφία Βογιατζάκη όπως αποκάλυψε δέχτηκε αρκετές συμβουλές από την καλή της φίλη, Βίκυ Σταυροπούλου, για το πώς θα κάνει την έναρξη.

«Τη Σοφία την αγαπώ χρόνια αλλά και τον Σαρμπέλ παρόλο που δεν έχουμε συναναστραφεί πολύ. Χαίρομαι που θα ζήσουμε την τρέλα σου Σοφάκι αν και ξέρω τι θα τραβήξουμε», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Είναι ένα πάρτι και απολαύστε το για να το απολαύσουμε και εμείς μαζί σας», πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή.

Το αναπάντεχο φιλί της Γιαγκούση με τον Κωνσταντινίδη στον αέρα του ALPHA

Τα ζευγάρια άρχισαν με τα αποκαλυπτήρια τους, στη σκηνή του ALPHA και σειρά είχαν να ανέβουν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μαζί με την Λίτσα Γιαγκούση. Οι δυο τους κλήθηκαν να κάνουν ερμηνευτικό ντεμπούτο με την τελευταία επιτυχία του Πάνου Κιάμου, «Θα απουσιάζω», μόλις τελείωσαν όμως, έκαναν μια κίνηση που θα συζητηθεί αρκετά.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη στο φινάλε του κομματιού που αιφνιδίασε σίγουρα το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τον παρτενέρ της. Και αυτό γιατί η Λίτσα Γιαγκούση επέλεξε να… πέσει η αυλαία στην εμφάνιση με ένα.... καυτό φιλί.

Τα σχόλια των κριτών και του Νίκου Κοκλώνη, στη συνέχεια ήταν πολύ θερμά για το ζευγάρι του J2US και η Λίτσα Γιαγκούση πρόσφερε απλόχερα ένα medley με τις μεγάλες της επιτυχίες.

Επιπλέον, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έκανε και ένα... σκονάκι! Τα σχόλια του Κοκλώνη πάντα με αστείο τρόπο προκάλεσαν γέλια, τόσο στους κριτές, όσο και στους διαγωνιζόμενους.

Στην συνέχεια ωστόσο, Βανδή και Γιαγκούση θυμήθηκαν τα παλιά!

«Θέλω πραγματικά να μιλήσω για τη Λίτσα. Λίτσα μου σε αγαπάω. Σε έχω στην καρδιά μου όλα αυτά τα χρόνια πολύ πολύ όμορφα. Η Λίτσα ήταν ένας άνθρωπος που όταν κατέβηκα στην Αθήνα κάναμε τόσο πολύ παρέα. Πραγματικά. Κάθε μέρα. Μετά χαθήκαμε μέσα στα χρόνια. Μετακόμισα. Άλλαξα… Αλλά πραγματικά την έχω πολύ όμορφα μέσα στην καρδιά μου και χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι εδώ» είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Και εγώ αγάπη μου. Κανόνισε να τα μπήξω. Συγκινούμαι. Ναι, ήμασταν κολλητές. Την αγαπώ πολύ» απάντησε από τη δική της πλευρά η Λίτσα Γιαγκούση.

«Ντροπή σου! Με βλέπεις που...» - Η αποκρουστική "καλησπέρα" της Εύης Δρούτσα στους κριτές

Από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια ήταν η Εύη Δρούτσα, που συνοδεύονταν από τον Bo. Οι δυο τους κλήθηκαν να ερμηνεύσουν την επιτυχία «Όλα σου τα καταλογίζω».

Ωστόσο, η δημοφιλής στιχουργός έχασε περισσότερες από μία φορές τα λόγια της ενώ ο παρτενέρ της προσπαθούσε με χαμόγελο να δώσει συνέχεια στο κομμάτι.

Μόλις ολοκληρώθηκε η προσπάθεια του νέου ζευγαριού του J2US, η Εύη Δρούτσα θέλησε να «πειράξει» την αγαπημένη της φίλη, Καίτη Γαρμπή προτού καν καλησπερίσει τον παρουσιαστή και την κριτική επιτροπή του σόου. «Καίτη, γιατί δεν ήρθες να με βοηθήσεις; Βλέπεις ότι έχω χάσει τα λόγια και κάθεσαι; Ντροπή σου! Ντροπή της».

«Να βλέπει ότι ξεχνάω τα λόγια και να κάθεται; Και με κοιτάει; Είναι ντροπή! Η Καίτη, ναι, ποιος άλλος» συμπλήρωσε, με αιχμηρό χιούμορ, η Εύη Δρούτσα.

Μετά τον τελικό του Survivor έδωσε το παρών στο J2US - Η ερμηνεία του Σοϊλέδη στο show του Κοκλώνη

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαριάντα Πιερίδη είναι ένα από τα 18 ζευγάρια του J2US που είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην σκηνή του ALPHA και να κατακτήσουν στην νίκη.

Το ζευγάρι ερμήνευσε το «Εμείς» από Μαντώ και Αντώνη Ρέμο και «ταξίδεψαν» το κοινό!

«Άρη σε θαυμάζω πολύ, είσαι δυνατός παίκτης. Δεν είχες και μυαλό γιατί έχεις και το ταίρι σου εδώ! Μαριάντα μου είσαι καταπληκτική!», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Καίτη Γαρμπή από την πλευρά της, ανέφερε: «Πιστεύω θα τα καταφέρει πολύ ωραία ο Άρης δίπλα σου, Μαριάντα. Να έχετε καλή τύχη και καλή επιτυχία».

«Άρη μου είχες τρακ, ε; Γιατί; Όλα αυτά θα τα ξεπεράσεις με τη δασκάλα σου και τον χρόνο», πρόσθεσε ο Σταμάτης Φασουλής.

Όλα τα ζευγάρια του Just!

Στο πρώτο ημίωρο, λοιπόν, του εξάωρου μουσικού σόου βρέθηκαν στη σκηνή για να παρουσιάσουν τις φωνητικές τους δυνατότητες η Σοφία Βογιατζάκη με τον Σαρμπέλ.

Το δεύτερο ζευγάρι είναι ο Γιώργος Κοψιδάς με την Στεφανία Ρίζου.

Αμέσως μετά εμφανίστηκε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με την Λίτσα Γιαγκούση.

Επόμενοι ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Τζούλι Μάσινο.

Ακολούθησαν η Στέλλα Σολομίδου με τον Πάνο Καλίδη!

Στην αμέσως επόμενη θέση ήταν η Λουίζα Πυριόχου με τον Biased Beast!

Και συνέχισαν ο Bo με την Εύη Δρούτσα!

Οι Ηρώ και Ιάσωνας Παπαματθαίος είχαν σειρά!

Μετά ήρθε η ώρα για τον Περικλή Κονδυλάτο και την Έλενα.

Και ακολούθησαν ο Άρης Σοϊλέδης με την Μαριάντα Πιερίδη!

Μετά ήρθε ο Βλάσσης Χολέβας με ην Μορφούλοα Ιακωβίδου!

Μετά ήρθαν η Κατερίνα Στανίση με τον Παντελή Τουτουντζή!

Μετά έβαλαν "φωτιά" η Μαρία Αντωνά με την Ειρήνη Μιχαήλ!

Στην συνέχεια, εμφανίστηκαν ο Φοίβος Παπαδάκης με την Χριστίνα Μαραγκόζη.

Αμέσως μετά ήρθε η σειρά της Ναταλίας Αργυράκη με τον Γιάννη Βογιάτζάκη.

Η Τζούλια Νόβα με την Ρία Ελληνίδου!

Ζερόμ και Σοφία Παυλίδου

Τριαντάφυλλος και Φελίσια Λαπάτη