The Voice Live - highlights 18/2: Το μίνι της Φαίης Σκορδά αναστάτωσε τους πάντες! "Τρέλανε" και τον Αργυρό

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Voice Live - highlights 18/2: Το μίνι της Φαίης Σκορδά αναστάτωσε τους πάντες!

Τα live του The Voice ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου και ήταν απολαυστικά. Το τιμόνι της παρουσίασης ανέλαβε η Φαίη Σκορδά, παρόλο που στην αρχή διέψευδε την είδηση και ήταν άκρως εντυπωσιακή. Εμείς έχουμε όλα τα highlights.

Τα 18/2 highlights του The Voice

Η εμφάνιση της Φαίης Σκορδά

Η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης φόρεσε τα βραδινά της και ζέστανε με το καλωσόρισμα της, το τηλεοπτικό κοινό με ένα μεγάλο χαμόγελο.

«Καλησπέρα, καλησπέρα! Καλωσορίσατε στο νούμερο 1 μουσικό τάλεντ σόου της ελληνικής τηλεόρασης. Καλωσορίσατε στα live cross battle του The Voice. Καλωσορίσατε στο The Voice of Greece.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ σήμερα στη σκηνή του The Voice. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί εκτός από τα πρωινά θα κάνουμε παρέα τώρα και τα βράδια μέχρι και τον μεγάλο τελικό. Μέχρι να αναδείξουμε, να αναδείξετε εσείς από το σπίτι τον μεγάλο νικητή και την καλύτερη φωνή της Ελλάδας».

«Παρέλαβα τη σκυτάλη από ένα πολύ γλυκό αγόρι, εξωτικά μαυρισμένο φαντάζομαι τώρα. Σκεφτείτε τον να είναι κάτω από έναν κοκοφοίνικα, να λιάζεται και να απολαμβάνει τον ήλιο της καραϊβικής. Μιλάω για τον Γιώργο Λιανό. Γιώργο μου, σε αγαπάμε πολύ, σου στέλνουμε τα φιλιά μας, σου στέλνουμε την αγάπη μας, μας λείπεις και είμαι σίγουρη πως έχεις βρει τον τρόπο για να μας παρακολουθήσεις ζωντανά αυτή τη στιγμή. Εμείς εδώ θα συνεχίσουμε να ζούμε τις εντάσεις εδώ στα live και τις συγκινήσεις που προσφέρουν τα live του The Voice» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά έδωσε αμέσως τον λόγο στους τέσσερις πρωταγωνιστές του The Voice. Δηλαδή τους τέσσερις coaches. Ο λόγος φυσικά για τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου, τον Πάνο Μουζουράκη και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Εκτελώ χρέη αντικαταστάτη» - Η ατάκα της Σκορδά στον Λιανό

Λίγα λεπτά μετά την πρώτη καλησπέρα της Φαίης Σκορδά ακολούθησε μια σύνδεση – έκπληξη με τον Γιώργο Λιανό, οποίος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, για λογαριασμό του Survivor All Star.

«Είσαι ο Survivor της καρδιάς μας» αναφώνησε, με χαμόγελο μεγάλο, η Φαίη Σκορδά για να δώσει τον λόγο στον παρουσιαστή του The Voice. «Κάτσε, μισό λεπτό γιατί τα σημειώνω ένα ένα αυτά που έχουν πει οι coaches. Ο Ρουβάς είπε «πιο λαμπεροί μαζί σου Φαίη», «χαίρομαι που είσαι εσύ εδώ και όχι ο άλλο». Τι είπε ο Αργυρός; Κάτι είπε ο Αργυρός που δεν θυμάμαι αλλά μόνο ο Μουζουράκης μού στάθηκε! Φαίη Σκορδά, καλώς ήρθες στην παρέα του The Voice».

  • Φ.Σ.: Κανείς δεν παίρνει τη δική σου θέση! Εγώ εκτελώ χρέη αντικαταστάτη αυτή τη στιγμή.
  • Γ.Λ.: Πας καλά; Αν δεν ήσουν εσύ εκεί, Φαίη, δεν θα ήμουν εγώ εδώ! Φαίη, είμαστε μια αλυσίδα! Είμαστε μια ενέργεια!

Αφού, λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός έστειλε τα δικά του μηνύματα σε όλους τους διαγωνιζόμενους του μουσικού τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ, η Φαίη Σκορδά του ζήτησε να… πασάρει εξ αποστάσεως το επόμενο διαφημιστικό διάλειμμα. Κάτι που έκανε, φυσικά, με χαρά από τον Άγιο Δομίνικο.

«Φαίη δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό» - Η ατάκα του Αργυρού στα νάζια της Σκορδά

Οι μουσικές αναμετρήσεις διαδέχονταν η μία την άλλη ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμήνευσε ένα τραγούδι και έδωσε μια ανάσα κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου.

Ο επιτυχημένος λαϊκός ερμηνευτής προσέφερε δύο από τις πιο γνωστές του, ανεβαστικές, επιτυχίες στο κοινό που βρισκόταν στο πλατό αλλά και τους τηλεθεατές. «Φαίη μου, να ξέρεις, εσύ μου έδωσες αυτή την ενέργεια απόψε» φρόντισε να υπογραμμίσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σκηνικής του εμφάνισης.

  • Φ.Σ.: Αλήθεια, εγώ σου την μετέφερα;
  • Κ.Α.: Τελειώσαμε με τον Σάκη από το μαγαζί στις 7 το πρωί, ξυπνήσαμε και ήρθαμε εδώ πέρα κατευθείαν και ξαναφεύγουμε μετά από το The Voice για το νυχτερινό μαγαζί.
  • Φ.Σ.: Και συνεχίζετε έτσι… Σε ένα live θα έρθω και εγώ μαζί σας, αμέσως μετά, να το ξέρετε.
  • Κ.Α.: Μήπως να σε πάρουμε να έρθεις μαζί μας το βράδυ;
  • Φ.Σ.: Θα έρθω, σε ένα live, σίγουρα.

«Γιατί όχι απόψε» έσπευσε να προτείνει ο Σάκης Ρουβάς με την λαμπερή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ να αποκρίνεται με χαμόγελο πως «απόψε μου ήρθανε πολλά! Χόρευα, όμως, εδώ μαζί με το κοινό που σε λατρεύει».

«Συγχαρητήρια για απόψε και σε σένα, Φαίη μου, είσαι υπέροχη! Είσαι καταπληκτική» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Αργυρός για να κατέβει από τη σκηνή και να προχωρήσει προς την θέση του coach.

  • Φ.Σ.: Κωνσταντίνε, κάθεσαι και καθώς κάθεσαι θα πρέπει να μας πεις…
  • Κ.Α.: Ότι θες με κάνεις σήμερα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα.
  • Φ.Σ.: Εγώ σε κάνω ότι θέλω; Παίρνεις μια ανάσα γιατί προχωράμε με τις αναμετρήσεις και ξεκινάμε με έναν δικό σου παίκτη. Την πήρες την ανάσα; Νέο παιδί είσαι, μπορείς.
  • Κ.Α.: Εσύ κάνεις το σενάριο σήμερα οπότε ότι πεις, εγώ ακολουθώ.

Η διαγωνιζόμενη που λίγο ήθελε για να σπάσει τα κοντέρ ψηφοφορίας

Ο Julio Imeri από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού!

Οι δυο νεαροί διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να εντυπωσιάσουν τόσο τους τέσσερις coaches όσο, όμως, κυρίως το τηλεοπτικό κοινό. Για την ιστορία του μουσικού διαγωνισμού ο Julio Imeri ερμήνευσε το κομμάτι «Thinking out loud» ενώ η Dodona την επιτυχία «When a man loves a woman».

Τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε αυτή την φάση του The Voice, όπως είναι γνωστό, έχουν αποκλειστικά οι τηλεθεατές οι οποίοι με την ψήφο τους μπορούν να χαρίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο σε έναν μόνο από τους δυο μουσικούς μονομάχους. Έτσι, η Φαίη Σκορδά κλήθηκε να ανακοινώσει το αποτέλεσμα αυτής της αναμέτρησης.

Δεν χρειάστηκε ωστόσο να ανέβει πολύ η κοινή διαδρομή του σκορ, ανά πέντε ως είθισται, μιας και για τον Julio Imeri το ποσοστό σταμάτησε μόλις στο 11%. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού να περάσει με φόρα και το τεράστιο 89% του τηλεοπτικού κοινού στην επόμενη φάση του The Voice.

Ποιοι πέρασαν στην επόμενη φάση