Ακουγόταν έντονα, όμως επιβεβαιώθηκε - Ευχάριστα νέα για την Ζέτα Μακρυπούλια

Τι συμβαίνει στον ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για την Ζέτα Μακρυπούλια. Όπως όλα δείχνουν, όχι μόνο συνεχίζει στον ΑΝΤ1 αλλά θέλουν να παρουσιάσει και δεύτερο project εκτός του Ρουκ Ζουκ που κάνει τεράστια επιτυχία όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει, κρατώντας το εδώ και αρκετά χρόνια προβολής στην πρώτη θέση.

Τι συμβαίνει όμως με Μακρυπούλια και ΑΝΤ1

Το νέο ριάλιτι The traitors που έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στο εξωτερικό "κλειδώνει" οριστικά στον ΑΝΤ1. Προηγήθηκαν διαπραγματεύσεις της εταιρίας παραγωγής Silverline Media σχεδόν δύο μηνών, στις οποίες μετείχαν άλλα δυο πανελλαδικά κανάλια. Ο κύβος ερρίφθη και ο ΑΝΤ1 θα εντάξει το ριάλιτι στο νέο πρόγραμμα το Οκτωβρίου, με δυο επεισόδια την εβδομάδα.

Σε ότι αφορά την παρουσίαση, το όνομα που πέφτει στο τραπέζι είναι αυτό της Ζέτας Μακρυπούλια. Ο ΑΝΤ1 θέλει εδώ και καιρό να αξιοποιήσει την παρουσιάστρια του Ροκ Ζουκ και σε πρόγραμμα large scale της βραδινής ζώνης.

Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις με αντικείμενο την ανανέωση του συμβολαίου της, ενώ στο τραπέζι θα τεθεί και η πρόταση του ΑΝΤ1 για την παρουσίαση του The traitors. Στο ριάλιτι, που βασίζεται σε mind game και αναζήτηση του "ποιος είναι ο προδότης", θα μετέχουν άνθρωποι της διπλανής πόρτας, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο, γράφει χαρακτηριστικά ρεπορτάζ της εφημερίδας Real life.

Ζέτα Μακρυπούλια ΑΝΤ1

Ο πορεία της στον σταθμό του Αμαρουσίου

Έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα σε ηλικία μόλις 13 ετών, συμμετέχοντας σε διαφημίσεις, ενώ αργότερα, σε ηλικία 14 ετών, εμφανίστηκε στο show «Ciao ANT1» που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά.

Για τρεις σεζόν, από το 2010 μέχρι το 2013, παρουσίαζε το χορευτικό show του ΑΝΤ1, Dancing with the Stars.

Το 2016, επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και την ίδια σεζόν (2016-2017) πρωταγωνίστησε στη σειρά «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα». Μετά το πρόωρο τέλος της σειράς, ανέλαβε τη παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ» στο ίδιο κανάλι, το οποίο, λόγω της μεγάλης επιτυχίας του, ανανεώθηκε για άλλες δύο σεζόν και συνεχίζεται ακόμα.

Στις αρχές του 2018, ξεκίνησε να παρουσιάζει το βραδινό show "Sunday Live" μαζί με τον Νίκο Μουτσινά αλλά διεκόπη σύντομα λόγω τηλεθέασης. Τη σεζόν 2019-2020 παρουσίασε το ελληνικό μουσικό σόου "The Final Four".