Δεν έχουν τέλος οι αποχωρήσεις - Εκτός OPEN κι άλλη συνεργάτιδα της Μαριόν Μιχελιδάκη

Τι συμβαίνουν και φεύγει ο ένας μετά τον άλλον

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δεν έχουν τέλος οι αποχωρήσεις - Εκτός OPEN κι άλλη συνεργάτιδα της Μαριόν Μιχελιδάκη

Η μια αποχώρηση διαδέχεται την άλλη όπως φαίνεται στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον», στο OPEN μιας και ακόμα μια συνεργάτιδα της παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως σταματάει η συνεργασία τους.

Το τελευταίο άτομο που έφυγε -κι όχι με την δική του απόφαση- από την εκπομπή του ήταν ο Γιώργος Δάσκαλος.

«Είναι μια περίεργη χρονιά, το 2023 δεν μπήκε πολύ καλά. Τι έγινε; Δεν τα βρήκαμε. Ήταν ένα περιβάλλον που η συμπεριφορά δεν μου άρεσε. Δηλαδή εμένα μου αρέσει στις δουλειές να υπάρχει σεβασμός και να υπάρχει ένας ωραίος τρόπος για να γίνουν τα πράγματα. Αν υπάρχει πολύ αυταρχισμός , όχι, δεν με ενδιαφέρει.

Δεν θέλω ποτέ να λέω ποτέ, όμως, γιατί δεν είμαι έτσι σαν άνθρωπος. Και από αυτή τη συνεργασία δηλαδή πήρα πράγματα, τα παιδιά που δουλεύουν στην εκπομπή είναι όλοι εξαιρετικοί συνάδελφοι οπότε αυτό είναι το κέρδος μου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος μετά την απόλυσή του.

Αποχώρησε από την εκπομπή της Μαριόν Μιχελιδάκη στο OPEN

Μετά λοιπόν από αυτό το ηχηρό «διαζύγιο» του Γιώργου Δάσκαλου και της Μάριον Μιχελιδάκη, έρχεται άλλη μια αποχώρηση και αυτή είναι της Μαρίας Κατσή, η οποία υπέβαλε παραίτηση και την ανακοίνωσε μέσα από τα social media.

«Σήμερα ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με το Open καθώς αποφάσισα να παραιτηθώ από την εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον». Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το Open για την πρόταση που μου έγινε φέτος και ελπίζω κάποια άλλη στιγμή, υπό άλλες συνθήκες, να ξαναβρεθούμε», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

Σήμερα ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με το Open καθώς αποφάσισα να παραιτηθώ από την εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη...

Posted by Maria Katsi on Tuesday, February 21, 2023