Ένα βήμα πριν εγκαταλείψει τον ΑΝΤ1 - Εξελίξεις με το το τηλεοπτικό μέλλον του Μάρκου Σεφερλή

Ποιο κανάλι τον ζητάει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μιας και βρισκόμαστε στα μισά της τηλεοπτικής σεζόν έχουν αρχίσει να γίνονται οι πρώτες συζητήσεις με τα κανάλια σχετικά με το ποιοι θα ανανεώσουν με τους σταθμούς, που ήδη βρίσκονται και ποιοι θα αλλάξουν επαγγελματική στέγη.

Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή 24/2 στο Mega Καλημέρα ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένα από τα πρόσωπα, που αν και ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 δε μπορεί ακόμα να ανακοινώσει κάτι (δείτε εδώ την πρόσφατη παρεξήγηση του Μάρκου με τον Αθερίδη).

Λίγες ημέρες νωρίτερ ρεπόρτερ του «super Κατερίνα» είχε αναφερθεί σε δύο ραντεβού που ακυρώθηκαν εκατέρωθεν (Μάρκου και ΑΝΤ1) για να συζητηθεί το πολύ επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι 5×5, αν θα συνεχιστεί τη νέα σεζόν ώστε τον Μάρτιο να ξεκινήσουν τα νέα γυρίσματα. Όπως ανέφερε η ίδια, αν δεν υπάρξει συμφωνία, υπάρχει το εναλλακτικό σενάριο στη θέση του 5×5 να μπει ο "Εκατομμυριούχος" μιας και έχει πάρει το πράσινο φως για τη νέα σεζόν.

«Από αυτά που έμαθα καλό είναι να εισακούσουν αυτά που θέλει ο Μάρκος και να τα υλοποιήσουν», ανέφερε η ρεπόρτερ. Στην συνέχεια, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ήθελε να μάθει ποιος από τους δύο ακύρωσε τα δύο ραντεβού και η ρεπόρτερ τους είπε πως και από τις δύο μεριές υπήρχαν ακυρώσεις.

«Ακριβώς, η μια ακύρωση ήταν από τον Μάρκο Σεφερλή και η άλλη από τον ΑΝΤ1», είπε κλείνοντας η δημοσιογράφος του καναλιού.

Πιο αναλυτικά, η νέα εξέλιξη που έγινε γνωστή μέσα από το Mega Καλημέρα αλλάζει κάπως το τοπίο, καθώς λέγεται, ότι ο Μάρκος είναι κοντά στο να ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και να πάει στο ΣΚΑΪ, μιας και εκεί τον θέλουν με διπλή εκπομπή, μια εκ των οποίων θα είναι τηλεπαιχνίδι.

Αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό μέλλον του Μάρκου Σεφερλή με τον ΑΝΤ1