Mega Καλημέρα: Αλλάζει ο αρχισυντάκτης της Ελεονώρας Μελέτη - Τι συνέβη

Ανατροπές μετά την αλλαγή και της ώρας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Mega Καλημέρα: Αλλάζει ο αρχισυντάκτης της Ελεονώρας Μελέτη - Τι συνέβη

Εδώ και μια εβδομάδα, βλέπουμε την εκπομπή Mega Καλημέρα να βγαίνει στον αέρα του σταθμού μια ώρα αργότερα, καθώς της "έφαγε" αυτή την μια ώρα η εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega, λόγω των εκλογών που έρχονται. Πολλές φορές λοιπόν η Ελεονώρα Μελέτη έχει μιλήσει για την αλλαγή αυτή.

«Καλημέρα σας! Καλή εβδομάδα να έχετε και να έχουμε. Όλοι πιο φράπα μου είστε σήμερα. Μία ώρα ύπνος είναι άλλη ζωή. Όπως σας είχαμε πει, από σήμερα ξεκινάμε να σας λέμε τη δική μας καλημέρα στις 9 για ευνόητους λόγους. Τα έχουμε πει, μην τα ξαναλέμε. Δεν θέλω να τρώω τον χρόνο από τις όμορφες, ζεστές, καινούργιες καλημέρες. Σηκώθηκα σήμερα το πρωί, αυτό έλεγα στον άνδρα μου, ότι είναι η πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια που σηκώθηκα το πρωί και έκανα μπανάκι. Φίλησα το παιδάκι μου για να πάει στο σχολείο του… Άλλη ζωή», ήμερα τα πιο πρόσφατα λόγια της.

Αλλάζει και ο αρχισυντάκτης του Mega Καλημέρα

Εκτός της ώρας ωστόσο, αλλάζει και ο αρχισυντάκτης του Mega Καλημέρα, όπως γράφεται τις τελευταία ώρες!

Συγκεκριμένα, στη θέση του Βασίλη Γρηγορόπουλου μπαίνει ο Γιώργος Μπέζας, ο οποίος βρίσκεται χρόνια στο ρόλο της οργάνωσης θεμάτων και του στησίματος της εκπομπής.

Να σημειωθεί ωστόσο, πως ο Βασίλης Γρηγορόπουλος δεν αποχωρεί από το Mega Καλημέρα. Αντιθέτως, παραμένει στη ομάδα και θα εμφανίζεται μπροστά στις κάμερες και θα βγαίνει στον αέρα από την αίθουσα σύνταξης.

Δείτε ωστόσο, ποια στενή συνεργάτιδα τους σταμάτησε να βγαίνει πια στον αέρα λόγω αλλαγών.