Τρέμε ALPHA με τον Σασμό: Αυτή είναι η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο Mega!

Μετά την επιτυχία της Γης της Ελιάς ετοιμάζει κάτι ακόμη πιο δυνατό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρέμε ALPHA με τον Σασμό: Αυτή είναι η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο Mega!

Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ένας αρκετά γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης - τόσο την Ελλάδα όσο και στην Κύπρο - χάρη στις επιτυχίες του. Έχει σκηνοθετήσει το Βάλς με 12 θεούς, τους 31 δρόμους και τη σεζόν 2013-2017 σκηνοθετούσε και πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά του ANT1, Μπρούσκο μαζί με τους Αποστόλη Τότσικα, Ελένη Βαΐτσου, Εβελίνα Παπούλια, Γιώργο Ζένιο,Έλλη Κυριακίδου και άλλους Ελλαδίτες και Ελληνοκύπριους ηθοποιούς. Τη σεζόν 2014-2015 έκανε σκηνοθετική επιμέλεια στο Ρουά Ματ.

Έχει παίξει στα ''Άσπρα Μπαλόνια'', στο ''Σε φόντο κόκκινο'' στο ''Αλλού Ξημερώμενοι'' και έχει κάνει guest εμφάνιση στην Ονειροπαγίδα. Την πρώτη του επαφή με την τηλεόραση έκανε από το Dream Show - The Theater στην τηλεόραση του Alpha, όπου και κέρδισε. Τη σεζόν 2017-2019 σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στη δραματική σειρά του ALPHA Το Τατουάζ το οποίο επίσης σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης σε Ελλάδα και Κύπρο. Τη σεζόν 2019-2021 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά ΣΚΑΪ" 8 λέξεις". Την σεζόν 2021-2023 σκηνοθετεί την καθημερινή δραματική σειρά του Mega, Η Γη της Ελιάς. Τη σεζόν 2022 συμμετείχε στη παρουσίαση για το μουσικό σόου X Factor στο Mega και τώρα μαθαίνουμε πως... ετοιμάζεται να ανοίξει κι άλλο λίγο τα φτερά του.

Η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου

Η σειρά «Famagusta» (η μεσαιωνική ονομασία της πόλης της Αμμοχώστου) των Αντρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου που είχε προταθεί στον ΣΚΑΪ την εποχή που προβαλλόταν οι «8 λέξεις», θα υλοποιηθεί για λογαριασμό του MEGA και θα προβληθεί την επόμενη σεζόν.

Η σειρά, που θα είναι εβδομαδιαία, έχει στο επίκεντρο την οικογένεια ενός αγνοούμενου από την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο το 1974. Πρόκειται για μια παραγωγή σύγχρονη αλλά και εποχής καθώς διαδραματίζεται τόσο στο σήμερα όσο και στο παρελθόν με αναπαράσταση των μαχών, αλλά και της καταστροφής της Αμμοχώστου. Η σειρά θα παρουσιαστεί με αφορμή την επέτειο των 50 ετών από την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο.