Σε κλίμα εθνικού πένθους το Mega - Οι εκπομπές που δε θα προβληθούν σήμερα (2/3)

Έκτακτη αλλαγή στο πρόγραμμα του σταθμού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σε κλίμα εθνικού πένθους το Mega - Οι εκπομπές που δε θα προβληθούν σήμερα (2/3)

Η απόλυτη τραγωδία εκτυλίσσεται στη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα, καθώς η σύγκρουση των σιδηροδρομικού σταθμού στα Τέμπη λίγο πριν την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει για την ώρα πάνω από 40 θύματα με πολλούς τραυματισμένους και εξαφανισμένους από το σφοδρό χτύπημα.

Για την ώρα γίνονται ακόμα προσπάθειες να βρεθούν οι αγνοούμενοι, καθώς και σιγά σιγά να ταυτοποιηθούν τα DNA νεκρών. Έτσι λοιπόν μετά από όλη αυτήν τη θλιβερή επικαιρότητα βλέπουμε να έχει αλλάξει από την Τετάρτη 1/3 όλο το τηλεοπτικό τοπίο με σκοπό να καλυφθούν όσο το δυνατόν καλύτερα τα γεγονότα.

Δείτε επίσης: Βίντεο-σοκ με τη στιγμή της σύγκρουσης των τρένων - Απίστευτη έκρηξη στα πρώτα βαγόνια

Οι σημερινές (2/3) αλλαγές στο πρόγραμμα του Mega

Στην ίδια φάση θα κινηθούν τα μέσα και την Πέμπτη 2/3, καθώς το Mega συγκεκριμένα αποφάσισε να βγάλει εκτός προγράμματος τις ψυχαγωγικές εκπομπές Πάμε Δανάη και Ελένη, ενισχύοντας έτσι το πρόγραμμα περισσότερο με ενημερωτικές εκπομπές και αφήνοντας για λίγο πίσω τις παρουσιάστριες Ελένη Μενεγάκη και Δανάη Μπάρκα.

Mega - Αλλαγές στο πρόγραμμα

Κατέρρευσε στον αέρα του MEGA η Ανθή Βούλγαρη για την τραγωδία στα Τέμπη

Οι εξελίξεις συγκλονίζουν και σήμερα η Ανθή Βούλγαρη "λύγισε" στον αέρα του Mega Καλημέρα. Η σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη ήταν σφοδρή, και τα 2 πρώτα βαγόνια τυλίχτηκαν στις φλόγες. Τα υπόλοιπα μετατράπηκαν σε σιδερένια μάζα. Κοιτάζοντας τα προκαλούν τρόμο...

«Ρίξτε το βίντεο με τις μαρτυρίες γιατί τα λόγια είναι περιττά», είπε με δυσκολία η Ανθή Βούλγαρη και ξέσπασε σε κλάματα, μη μπορώντας να αντέξει τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή και έχουν γίνει γνωστά από χθες 1/3.