Εκτός OPEN σήμερα (8/3) η Μάριον Μιχελιδάκη - Τι συνέβη

Ποιος θα παίξει στην θέση της;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εκτός OPEN σήμερα (8/3) η Μάριον Μιχελιδάκη - Τι συνέβη

Η εκπομπή του OPEN, Μέρα μεσημέρι με την Μάριον, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, σήμερα, Τετάρτη 8/3, δεν θα βγει στο πλατό, όπως και όλη η ομάδα της και στην θέση της θα παίξει σε επανάληψη επεισόδιο του "Εικόνες" με τον Τάσο Δούση, διότι η παρουσιάστρια είναι αδιάθετη.

Ποιος έφυγε από την εκπομπή Μέρα μεσημέρι με την Μάριον

Μια απόλυση είχαμε από την εκπομπή της Μαριόν Μιχελιδάκη και την αποκάλυψη έκανε το Πρωινό μας του ΣΚΑΙ. Συγκεκριμένα απομακρύνθηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Δάσκαλος, με την παρουσιάστρια σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη να του ανακοινώνει πως κάνουν περικοπές.

«Η Μαριόν Μιχελιδάκη είπε στον Γιώργο Δάσκαλο πως λόγω περικοπών που πρόκειται να συμβούν, για να μην θυσιαστεί όλη η εκπομπή; για να προστατευτούν κάποιοι άλλοι άνθρωποι; δεν ξέρω ποιο ακριβώς ήταν το σκεπτικό της, στο πλαίσιο των περικοπών, θα απομακρυνθεί ο Γιώργος Δάσκαλος και απολύθηκε», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ.

Στην συνέχεια, αποκάλυψε πως επικοινώνησε με το κανάλι για να έχει μια επίσημη θέση σχετικά με την απόλυση που έγινε από την εκπομπή Μέρα μεσημέρι με την Μαριόν, και όπως ειπώθηκε, το OPEN, διέψευσε την παρουσιάστρια σχετικά με τις περικοπές (δείτε πως τα πηγαίνει η εκπομπή σε τηλεθέαση).

«Μίλησα με στέλεχος του OPEN που μου είπε τα εξής:

"Ισχύει ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία του δημοσιογράφου Γιώργου Δάσκαλου με την εκπομπή της Μαριόν Μιχελιδάκη. Δεν ισχύει ότι το κανάλι κάνει περικοπές. Ο δημοσιογράφος θα αντικατασταθεί"

Αυτή λοιπόν είναι η θέση του καναλιού ότι δεν ισχύουν οι περικοπές σε σχέση με το ότι η κυρία Μιχελιδάκη ανακοίνωσε ότι η απόλυση γίνεται λόγω περικοπών. Με έβαλε σε σκέψεις και επικοινώνησα και με άλλους ανθρώπους της εκπομπής που μου είπαν ότι υπήρχε ένα τεταμένο κλίμα. Με την συμπεριφορά της παρουσιάστριας υπήρχαν κάποιες εντάσεις, έχει και την επιμέλεια της εκπομπής, οπότε ίσως στις συσκέψεις για το τι θέματα θα ακολουθήσουν, πως θα κάνουν την εκπομπή όλοι μαζί, εκεί λοιπόν υπήρχαν έντονες διαφωνίες. Αυτό μαθαίνω. Θα προσπαθήσω να μάθω και τα υπόλοιπα του ρεπορτάζ και θα είμαι εδώ να σας τα πω», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παρτσώλης.

Στην συνέχεια η Φαίη Σκορδά, ανέφερε πως μπορεί όλο αυτό να συνέβη γιατί δεν είναι ένα ευχάριστο γεγονός και βρήκε έναν πιο κομψό και γλυκό τρόπο να το πει.

Όπως επίσης αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, από σήμερα ο Γιώργος Δάσκαλος δεν θα βρίσκεται στο πλατό.