The Voice 10/3 highlights ημιτελικού: Αυτοί είναι οι παίκτες που πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό!

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό live

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Voice 10/3 highlights ημιτελικού: Αυτοί είναι οι παίκτες που πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό!

Τον μεγάλο ημιτελικό του The Voice παρακολουθήσαμε χθες 10/3 το βράδυ, στο τέλος του οποίου ανακοινώθηκαν τα ονόματα που πήραν το εισιτήριο για απόψε, δηλαδή για τον πολυπόθητο τελικό.

Τα 10/3 highlights του ημιτελικού του The Voice

Με μια μαύρη και αποκαλυπτική ολόσωμη φόρμα - Η εμφάνιση της Φαίης Σκορδά

Το (10/3) επεισόδιο του The Voice είναι στον αέρα και η Φαίη Σκορδά, παρά τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει για την παρουσίαση της (δείτε τα εδώ) για ακόμη μια φορά καλοσώρισε τους τηλεθεατές και το κοινό του πλατό στο μεγάλο ημιτελικό του talent show, που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Βέβαια, δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη με την απίστευτη εμφάνιση της και το ρούχο, που αναδείκνυε το καλίγραμμο σώμα της και όχι μόνο.

Με μια μαύρη και άκρως στενή ολόσωμη φόρμα, περπάτησε στο πλατό του The Voice και τα συνδίασε με ένα σέτ κοσμημάτων, που ήταν γεμάτα με μικρά διαμαντάκια, κάτι που έδενε απίστευτα στον λαιμό και τα χέρια της καλλονής παρουσιάστριας.

«Καλησπέρα κυρίες και κύριοι, καλωσορίσατε πολλά φιλιά σε όλους. Καλωσορίσατε στο live ημιτελικό του The Voice Of Greece μετά από 20 ξεχωριστές βραδιές, αυτή τη σεζόν είμαστε μία ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό. Εκατοντάδες διαγωνιζόμενοι, εκατοντάδες τραγούδια, δεκάδες αναμετρήσεις, δεκάδες μονομαχίες και σήμερα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα 7 πολυπόθητα εισητήρια για τον μεγάλο τελικό. Εκεί όπου ένας νικητής θα κερδίσει το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο από την Minos EMI Universal», είπε η Φαίη Σκορδά.

Η εμφάνιση της Σκορδά στον ημιτελικό του The Voice

«Όχι! Γιατί Φαίη;» - Κόντρα μεταξύ Ρουβά και Μουζουράκη

Η σκηνή του (10/3) επεισόδίου του The Voice γέμισε με μουσική, τραγούδι και, πολλές ατάκες μεταξύ των διαγωνιζόμενων και των κριτών. Μετά την εξαιρετικά εντυπωσιακή εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στο πλατό του ΣΚΑΙ ο διαγωνισμός ξεκίνησε και οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την αγάπη των τηλεθεατών, ώστε να τους ψηφίσουν.

Βέβαια, στη σκηνή του μουσικού talent show ανέβηκε για μια ακόμα φορά η Μαρία Σακελλάρη, από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Μόλις ολοκληρώθηκε η προσπάθεια της, όμως, έμελλε να ξεσπάσει μια κόντρα ανάμεσα στον Πάνο Μουζουράκη και τον Σάκη Ρουβά σχετικά με τον ήχο που έφτανε τόσο στα αυτιά των coaches όσο και του τηλεοπτικού κοινού. Δίνοντας, μάλιστα, η Φαίη Σκορδά τον λόγο στον δεύτερο, εκείνος δεν έκρυψε την αρχική του αμηχανία.

«Τι γίνεται; Τώρα, να σου πω κάτι; Δεν ξέρω αν πρέπει να λέμε στα παιδιά…» πρόδωσε, δειλά, ο Σάκης Ρουβάς για να σπεύσει ο Πάνος Μουζουράκης να τονίσει πως «εντάξει, κοίταξε, η ευθύνη για το τραγούδι είναι δικιά μου». Στη συνέχεια ακολούθησε ένας έντονος διάλογος ανάμεσα στους δύο με την παρουσιάστρια να επιχειρεί να εξομαλύνει την κατάσταση.

  • Σ.Ρ.: Όχι, γιατί; Φαίη μου, δεν ξέρω αν σε αυτό το σημείο…
  • Φ.Σ.: Εγώ βρίσκω πολύ ενδιαφέρον να ακούμε την αλήθεια γιατί πια είναι το κοινό που αποφασίζει και πια ακούμε κάτι που εμείς δεν έχουμε τις γνώσεις. Σάκη μου, πρέπει να υπάρχει ένα ουσιαστικό σχόλιο
  • Σ.Ρ.: Σε αυτό το σημείο, όμως, δεν θέλω και κανείς μας δεν θέλει να επηρεάσει το κοινό και σίγουρα όχι αρνητικά. Όμως, από την άλλη, δεν ξέρω αν θα πρέπει να λέμε όταν βλέπουμε κάτι. Καταρχάς, Μαρία, είσαι μια κούκλα. Αυτό βέβαια είναι άσχετο με το τραγούδι αλλά και σχετικό. Θέλω να πω το εξής. Εγώ, Μαρία μου, θα ήθελα να επικεντρωθείς περισσότερο στην αυτοπεποίθηση σου. Θα ήθελα, αγάπη μου, να ανεβαίνεις πάνω στη σκηνή και αυτό που συμβαίνει μέσα στην καρδούλα σου να το έχεις φέρει με κάποιο τρόπο σε αρμονία. Δεν θέλω αυτό το άγχος που έχεις, ίσως η ανασφάλεια που έχεις, να το εισπράττω εγώ όταν είσαι επάνω στη σκηνή.
  • Π.Μ.: Να εξηγήσω πως για κάποιους λόγους της παραγωγής αναγκάστηκε η Μαρία να αλλάξει τραγούδι την τελευταία στιγμή για τον τελικό αύριο. Κάτι το οποίο από τη μία μας έκατσε πάρα πολύ καλά, γιατί αν περάσει στον τελικό θα μας πει ένα εξαιρετικό τραγούδι, αλλά δυσκόλεψε την φάση να μπορέσει να βγάλει αυτό το τραγούδι το οποίο για μένα είναι άθλος. Δεν μπορείς να πάρεις ένα τέτοιο τραγούδι και χωρίς να έχεις εμβαθύνει στη διασκευή να το εκτελέσεις, εσύ όμως τα κατάφερες. Σήμερα δεν ξέρω τι γίνεται αλλά όποια τραγούδια κάναμε πρόβα ακούω έναν διαφορετικό ήχο στο live από αυτόν που άκουγα στην πρόβα. Άμα άκουσες και εσύ το ίδιο πράγμα στα αυτιά σου, θα γυρνούσα και εγώ την πλάτη μου. Νομίζω ότι ήταν μια αγανάκτηση το γύρισμα της πλάτης σου».
  • Σ.Ρ.: Με συγχωρείς που σε διακόπτω, Πάνο μου, πραγματικά με συγχωρείς. Φαίη μου, θέλω να ξεκαθαρίσουμε στον κόσμο και στην Μαρία πως εγώ δεν είχα ιδέα για όλα αυτά που περιγράφει ο Πάνος αυτή τη στιγμή. Δεν άκουσα τίποτα μεμπτό είτε από την ορχήστρα είτε από την Μαρια. Μου άρεσε πάρα πολύ στην ερμηνεία της. Η ενέργεια και η αυτοπεποίθηση της είναι μόνο που βάζω ένα ερωτηματικό.
  • Π.Μ.: Δεν ξέρω τι ακούει, όμως, ο κόσμος στο σπίτι του γιατί εννοείται ότι όλα αυτά φτάνουν μιξαρισμένα.

«Θα χρειαστούμε μια πολύ μικρή διαφημιστική ανάσα. Τι λέτε;» τόνισε η Φαίη Σκορδά με μουδιασμένο χαμόγελο, μόλις αποχαιρέτησε από τη σκηνή τη νεαρή διαγωνιζόμενη, για να ακολουθήσει το σύντομο διάλειμμα των 10″ και να επανέλθει το The Voice στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

«Έφαγα από τις πιο γερές χυλόπιτες» - Η ατάκα της Παπαρίζου που άφησε τους πάντες άφωνους

Το (10/3) επεισόδιο του The Voice επιφύλλασε πολλές εκπλήξεις στους τηλεθεατές και τους διαγωνιζόμενους, με τις προσπάθειες τους να πιάνουν τόσο, διότι ο ένας ήταν καλύτερος από τον άλλον. Βέβαια, δεν περίμεναν κάτι λιγότερο οι τέσσερις coaches, διότι μιλάμε για τον μεγάλο ημιτελικό.

Πρώτα η Φαίη Σκορδά με την εντυπωσιακή της εμφάνιση και μετά ο τσακωμός των Μουζουράκη με Ρουβά αλλά στην συνέχεια η Παπαρίζου τους άφησε όλους άναυδους με την ατάκα που έλαβε από διαγωνιζόμενη.

Mετά την σκηνική προσπάθεια της Μαρίας Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, η Έλενα Παπαρίζου προχώρησε στην κριτική της. «Το τραγούδι που ερμήνευσε η Μαρία όλοι το ξέρουμε και δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν το έχει χορέψει. Απλά μου έκανε κάτι πολύ καινούργιο επειδή δεν ξέρω την συγκεκριμένη διασκευή. Γνωρίζεις ότι μου αρέσεις πάρα πολύ γιατί θυμάμαι ότι σε ήθελα στην ομάδα μου, έκανα τα πάντα για να έρθεις και έφαγα από τις πιο γερές χυλόπιτες που έχω φάει εδώ πέρα στο The Voice».

«Θεωρώ ότι αξίζεις πραγματικά να είσαι εδώ στον ημιτελικό, μη σου πω και στην επόμενη φάση αλλά ο κόσμος βέβαια ψηφίζει από το σπίτι. Μου έφερες κάτι καινούργιο στα αυτιά μου και μου άρεσε αυτό. Λίγο ενεργειακά, την ώρα που γυρνούσες την πλάτη εδώ στο στούντιο, γιατί δεν ξέρω τι γράφει τηλεοπτικά, ένιωθα λίγο ότι σε έχανα. Μόνο αυτό» πρόσθεσε η Έλενα Παπαρίζου στη νεαρή διαγωνιζόμενη του επιτυχημένου τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ.

Για την ιστορία του The Voice, δε, ο Σάκης Ρουβάς συμφώνησε ακριβώς στο ίδιο κομμάτι περί σκηνικής ενέργειας στην δική του κριτική που ακολούθησε για την Μαρία Σακελλάρη.

Αυτοί είναι οι 7 παίκτες που πέρασαν στον τελικό

Από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού θα τραγουδήσουν για μια τελευταία φορά στον μεγάλο τελικό του The Voice η Dodona και ο Μωυσής Παπαμωυσέως.

Τον Πάνο Μουζουράκη θα εκπροσωπήσουν, στον τελικό του μουσικού τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ, η Μαρία Σακελλάρη και η Εβίτα Θεοδωροπούλου.

Τέλος, η Σίσσυ Πολυδώρου και η Celina Michael θα βρεθούν στον μεγάλο τελικό του The Voice από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου όπως και ο Λάμπρος Τσιαπούτας από την ομάδα του Σάκη Ρουβά.