Επανορθωτικό δημοσίευμα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Επανορθωτικό δημοσίευμα

Πριν από λίγες ημέρες μέσα από την εκπομπή Breakfast at Star έγινε γνωστό πως ο αγαπημένος ηθοποιός, Σταύρος Σβήγκος, θα αναλάβει δική του εκπομπή, στον σταθμό του ΑΝΤ1.

Με βάση τα όσα ανέφερε το ρεπορτάζ, το Youweekly.gr αναρωτήθηκε αν ο ηθοποιός θα συνεχίσει να ενσαρκώνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ως Μάρκος στην καθημερινή σειρά του Open, Έρωτας Φυγάς, και μετά από επικοινωνία μαζί του η απάντηση είναι πως ναι!

Για αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τον αγαπημένο Σταύρο Σβήγκο στις οθόνες μας και ως ηθοποιό αλλά και ως παρουσιαστή!

Σύμφωνα με όσα μας ανέφερε ο ίδιος, η εκπομπή του θα ενταχθεί στον σταθμό στην ζώνη του Σαββατοκύριακο και θα είναι για λίγα μόνο λεπτά! Εάν κάποιος κατάλαβε ότι ο αγαπημένος ηθοποιός θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον μόνο ως παρουσιαστής, αυτό δεν ισχύει και ειλικρινά του ζητάμε συγγνώμη, αφού ο Σταύρος Σβήγκος θα συνεχίσει να λάμπει ως ηθοποιός και ταυτόχρονα και ως παρουσιαστής!

Το νέο του επαγγελματικό βήμα

Με βάση το ρεπορτάζ της εκπομπής Breakfast At Star, θα είναι μια εκπομπή με άρωμα καφέ. Τι σημαίνει αυτό; Ο Σταύρος Σβήγκος θα έχει καλεσμένους που θα μιλούν για την ζωή τους αλλά και για τον αγαπημένο τους καφέ! Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί κι αμέσως μετά το Πάσχα θα ξεκινήσει η προβολή των επεισοδίων.