«Σαν σήμερα πριν 9 χρόνια...» - Συγκινημένη στην έναρξη του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η αποκάλυψη που έκανε για την εκπομπή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σαν σήμερα πριν 9 χρόνια...» - Συγκινημένη στην έναρξη του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή είναι η σημερινή 17/3 μέρα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς συμπληρώνονται 9 ολόκληρα χρόνια από την πρώτη φορά που βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα του ALPHA η εκπομπή της Happy Day.

Φυσικά, η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην ξεκινήσει έτσι την σημερινή της λοιπόν εκπομπή, κάνοντας μια τρυφερή εξομολόγηση και έναν συγκινητικό απολογισμό για όλα όσα έχουν περάσει τόσα χρόνια στο κανάλι.

Μπορεί να μην ήταν από την πρώτη μέρα οι συγκεκριμένοι συνεργάτες της, ωστόσο πλέον έχουν γίνει μια οικογένεια.

Συγκινημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την συμπλήρωση 9 χρόνων από την έναρξη του Happy Day

«Σαν σήμερα πριν 9 χρόνια και 10 τηλεοπτικές σεζόν ξεκίνησε αυτό το όμορφο ταξίδι, το Happy Day.. Δεν ξέρω ποιοι από εσάς είναι παρεάκι μας σταθερό εδώ και 10 χρόνια, 9 χρόνια αλλά 10 σεζόν, το ευχόμαστε γιατί και εμείς από την μια συνειδητοποιούμε πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός αλλά περνάμε όμορφα μαζί σας. Μας αρέσει αυτό που έχουμε χτίσει, αυτό που έχουμε δημιουργήσει και ευχόμαστε έτσι όπως εμείς δεν κάνουμε χωρίς εσάς, κι εσείς να μην μπορείτε να ξυπνήσετε χωρίς το καφεδάκι και την παρέα μας», είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πώς τα πάει η εκπομπή από τηλεθέαση;

Το κανάλι του ALPHA γενικότερα σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης και σε αυτό σίγουρα οφείλεται το γεγονός πως έχει εντάξει στο πρόγραμμά του πολλές επιτυχημένες σειρές, όπως είναι για παράδειγμα ο Σασμός, αλλά και εκπομπές με παρουσιαστές και ανθρώπινο δυναμικό που έχουν την εμπιστοσύνη του κοινού και έχουν δημιουργήσει ένα οικείο κλίμα.

Η ζώνη του σταθμού η οποία είναι και πιο νωρίς το πρωί είναι δύσκολη και γι' αυτό οι παραγωγοί την έχουν αναθέσει στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία είναι χρόνια στο "γυαλί" και γνωρίζει να χειρίζεται πολύ καλά δύσκολες καταστάσεις, όπως είναι αυτή με την τραγωδία στα Τέμπη για την οποία έγινε μεγάλη συζήτηση στο πλατό του Happy Day (δείτε εδώ την αναφορά της στις κηδείες των θυμάτων και την οργή των δημοσιογράφων).

Όμως, την Τετάρτη 8/3 οι συνεργάτες της την χειροκρότησαν δυνατά, όπως και τους υπόλοιπους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω και μπροστά από τις κάμερες της εκπομπής, διότι κατάφεραν να σημειώσουν 25,1% σε νούμερα τηλεθέασης, κάτι που αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη.

Νωρίς το πρωί στην τηλεθέαση της Τετάρτης 8/3

  • ΣΚΑΙ: Σήμερα 11,6
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 14,5
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 9,8
  • EΡΤ: Συνδέσεις 5,1
  • ALPHA: Happy Day 25,1
  • Mega: Κοινωνία ώρα Mega 15,7
  • MEGA: Mega Καλημέρα 7,8

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.