Αποκλειστικό: Εκτός Happy Day αύριο (29/3) ο Δήμος Βερύκιος - Ποιος ο λόγος

Τι συνέβη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Αποκλειστικό: Εκτός Happy Day αύριο (29/3) ο Δήμος Βερύκιος - Ποιος ο λόγος

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καθημερινά επί 9 ολόκληρα χρόνια ανοίγει το... δεύτερό της σπίτι, την πρωινή εκπομπή του ALPHA, Happy Day, και υποδέχεται το τηλεοπτικό κοινό με την πιο χαρούμενη διάθεση και το πιο φωτεινό χρώμα στο ξεκίνημα της ημέρας.

Στη θεματολογία της, αγαπημένη συνήθεια, όπως μαρτυρούν και τα ποσοστά τηλεθέασης, είναι και η εμφάνιση του Δήμου Βερύκιου, για ένα περίπου τέταρτο, όπου σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα συμβαίνοντα. Μεγάλο ατού για τον σταθμό. Ο συγκεκριμένος άσσος, όμως, αύριο, Τετάρτη 29/3, θα απουσιάζει.

Ποιος ο λόγος που ο Δήμος Βερύκιος θα μείνει εκτός Happy Day, αύριο

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, αύριο θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία της κόρης του, Σοφίας, γι' αυτό και η καθημερινή εμφάνισή του στο Happy Day δεν θα πραγματοποιηθεί.

Αποκλειστικό: Εκτός Happy Day αύριο ο Δήμος Βερυκιος - Ποιος ο λόγος
Instagram/@dimosverykios

«Η Σοφία μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον όπου έβλεπε, άκουγε, έπαιρνε πληροφορίες, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να έχει πολιτική σκέψη ώριμου ανθρώπου. Διαθέτει απίστευτο δυναμισμό. Δεν νομίζω να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία. Θεωρώ πως θα γίνει μια μάχιμη νομικός», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο δημοσιογράφος.