Διέρρευσε από τώρα για του χρόνου - Τα σχέδια του ΣΚΑΪ για το My style rocks

Θα γίνει χαμός!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Διέρρευσε από τώρα για του χρόνου - Τα σχέδια του ΣΚΑΪ για το My style rocks

Το My style rocks μπορούμε να πούμε, πως αποτελεί μια αγαπημένη, απογευματινή συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού, που αγαπάει τη μόδα και για το λόγο αυτό έγινε γνωστό, πως το παιχνίδι θα προβάλλεται πλέον περισσότερη ώρα (δείτε εδώ αναλυτικά).

Τα ευχάριστα δε σταματάνε εδώ, μιας και μέσα από δημοσίευμα της εφημερίδας ''Real'' έγινε επίσης γνωστό, πως το show φαίνεται να παίρνει το πράσινο φως για του χρόνου, με ένα διαφορετικό τρόπο από όσα βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Εξελίξεις με το νέο κύκλο του My style rocks

Πιο αναλυτικά, η εφημερίδα αναφέρει, πως η Ατζούν media έχει σκοπό μετά το Survivor να δημιουργήσει και για το My style rocks, all star κύκλο. Μάλιστα, λέγεται πως έχουν ξεκινήσει και οι κρούσεις σε παίκτριες από το παρελθόν, με την Κατερίνα Καραβάτου να είναι μέσα στα σχέδια της παραγωγής για το κομμάτι της παρουσίασης. Αυτό, που δεν είναι για την ώρα γνωστό, είναι το πότε ακριβώς προγραμματίζεται να βγει στον αέρα το προϊόν.

my stylerocks-

Oι δηλώσεις του Στέλιου Κουδουνάρη για τον all star κύκλο

Λίγο μετά την είδηση, πως το παιχνίδι είναι πολύ πιθανόν να πάει σε all star φάση, ο Στέλιος Κουδουνάρης από τη μεριά του σχολίασε την Τρίτη 4/4 στο Ποιος είναι πρωνιάτικα:

«Μου φαίνεται εξαιρετική ιδέα. Ε, θα λείπω εγώ από το all star; Άμα λείπω εγώ από το all star, που είμαι 5 χρόνια σε αυτό το παιχνίδι, τότε ποιος θα είναι;», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.