Επιστρέφει η Φάρμα αλλά όχι στον ΑΝΤ1 - Παρουσιαστής "έκπληξη" παίρνει την θέση του Τανιμάνιδη

Ανατροπή με το ριάλιτι περιπέτειας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επιστρέφει η Φάρμα αλλά όχι στον ΑΝΤ1 - Παρουσιαστής

Επιστρέφει όπως όλα δείχνουν το ριάλιτι περιπέτειας "Φάρμα" παρόλο που τις δύο χρονιές που βρισκόταν στον ΑΝΤ1 και δεν είχε σημειώσει ικανοποιητική πορεία όσον αφορά φυσικά τα νούμερα τηλεθέασης.

Επιστρέφει η Φάρμα σε διαφορετικό κανάλι και με διαφορετικό παρουσιαστή

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο τηλεοπτικός σταθμός Star έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του project, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και να προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα στην prime time ζώνη.

Μάλιστα, όσον αφορά το άτομο που θα βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης, δεν θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης όπως τις προηγούμενες χρονιές μιας και παρουσιάζει το Dragons' Den αλλά αυτός που βρίσκεται πολύ κοντά στο να "κλειδώσει" είναι ο Πέτρος Πολυχρονίδης!

Ωστόσο, τίποτα δεν θεωρείται βέβαιο ακόμη καθώς οι δύο πλευρές δεν έχουν υπογράψει.

Διαβάστε επίσης: Μετά το τέλος της Φάρμας εξαφανίστηκε για ένα χρόνο από παντού - Η στροφή στη ζωή της Κυριακής Κατσογρεσάκη

Ποια πρώην παίκτρια της Φάρμας βγάζει λεφτά πλέον από το Only Fans;

Η εκρηκτική fitness coach που έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην Φάρμα του ΑΝΤ1, το 2021, μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το βουκολικό ριάλιτι όμως άφησε το στίγμα της χάρη στις σέξι εμφανίσεις της, με τους συμπαίκτες της να αλληθωρίζουν όταν εκείνη έκανε το ντους της φορώντας το μπικίνι της.

Με κορμί θανατηφόρο, γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά που έχει σπουδάσει και στο ΑΕΙ Θεατρικών Σπουδών στην Πάτρα αλλά και στην δραματική σχολή Ιασμος, φαίνεται πως βρήκε κι άλλον τρόπο να ξεσηκώνει τα πλήθη και μάλιστα να αμείβεται γι' αυτό! Έτσι πλέον εκτός από την γυμναστική (οι ακόλουθοί της στο instagram την απολαμβάνουν και την ώρα που γυμνάζεται) θα απασχολείται και με το OnlyFans, ακολουθώντας τη μόδα που κάνει θραύση και στην χώρα μας!

Μάλιστα, η ίδια η Κρίστυ Λυκοπούλου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι δημιούργησε λογαριασμό στην πλατφόρμα ψυχαγωγίας ενηλίκων, φυσικά με το αζημίωτο για όποιον θέλει να την καμαρώνει σε αισθησιακές στιγμές της καθημερινότητάς της!

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου (δείτε εδώ τι της είχε συμβεί).