Αυλαία για τους Ράδιο Αρβύλα - Η διαφορετική έναρξη της τελευταίας εκπομπής και η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυλαία για τους Ράδιο Αρβύλα - Η διαφορετική έναρξη της τελευταίας εκπομπής και η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη

Αυλαία έριξε σήμερα 6/4 οι «Ράδιο Αρβύλα» για τη φετινή σεζόν με την έναρξη της εκπομπής να είναι αρκετά διαφορετική, μιας και... θύμιζε ταινία του Hollywood (δείτε εδώ πως είχε ανακοινώσει ο Αντώνης Κανάκης το τέλος της σατιρικής τους εκπομπής).

Η διαφορετική έναρξη του αποψινού και τελευταίου Ράδιο Αρβύλα και ο αποχαιρετισμός τους

Ο Αντώνης Κανάκης λοιπόν ανέφερε στην έναρξη της εκπομπές πως αυτή τη φορά θέλουν να μετρήσουν αντίστροφα από το 25 και να δείξουν όσο το δυνατόν περισσότερα χιουμοριστικά βίντεο. Να υπενθυμίσουμε πως αύριο, Παρασκευή 7/5, η παρέα της Θεσσαλονίκης κλείνει και επίσημα τη σεζόν με το «Βινύλιο» όπου θα θυμηθούν την 15ετή πορεία της εκπομπής και όλα όσα συνέβησαν.

Εντωμεταξύ, ο Αντώνης Κανάκης είχε ζητήσει βίντεο από τους τηλεθεατές να τους πουν τι τους έχει προσφέρει το «Ράδιο Αρβύλα» από την πρώτη στιγμή που το είδαν μέχρι και σήμερα.

Στο τέλος της εκπομπής, μάλιστα, όπως συνηθίζουν, φιλήθηκαν μεταξύ τους, αποχώρησαν από το πλατό, έπεσαν τα φώτα και το τελευταίο πλάνο ήταν το άδειο πλατό τους.

Αποθέωση από το twitter για τον Αντώνη Κανάκη

Οι «Ράδιο Αρβύλα» στο (6/3) επεισόδιο ασχολήθηκαν με την σφοδρή σύγκρουση των δύο τρένων στην κοιλάδα των δύο τρένων στην κοιλάδα των Τέμπων, που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Ο Αντώνης Κανάκης στην αρχή της εκπομπής εξήγησε ότι από εδώ και έπειτα η σκαλέτα δεν θα έχει την ίδια μορφή καθώς θέλουν απλά να συζητήσουν όλα όσα σκέφτονταν αυτές τις ημέρες βλέποντας το τραγικό δυστύχημα και τη συμφορά που άφησε πίσω του (δείτε εδώ το ξέσπασμα του).

Το Twitter ήταν πιστό στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και οι χρήστες θεοποίησαν τον Αντώνη Κανάκη λέγοντας πως είναι αληθινός και ο παρουσιαστής έγινε η φωνή τους.