J2US 8/4 highlights: "Σφαγή" μεταξύ Βανδή και Δρούτσα! Οι "βαριές" κουβέντες και το φιλί στο στόμα Δάντη και Λιαγκούση

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό live

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US 8/4 highlights:

Ακόμα ένα απολαυστικό live του J2US παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 8/4 μέσα από την συχνότητα του ALPHA, στο τέλος του οποίου είδαμε ένα ζευγάρι να αποχωρεί από τον μουσικό show.

Τα 8/4 highlights του J2US

Μάκρυνε απότομα το μαλλί της Βανδή - Από το κοντό καρέ σε μία νέα εντυπωσιακή εμφάνιση

Η Δέσποινα Βανδή είναι μία από τις παρουσίες στο Just the 2 of us, που μας εκπλήσσουν τόσο με τα σχόλια, που κάνει και την ενέργειά της, αλλά φυσικά και με τις εκκεντρικές ενδυματολογικές επιλογές της σε κάθε επεισόδιο.

Τελευταία σε ότι αφορά το look στα μαλλιά της, βλέπαμε να έχει κάνει ένα κοντό καρέ, που της πηγαίνει ομολογουμένως πολύ! Όλα αυτά μέχρι το Σάββατο 8/4 μιας η τραγουδίστρια μας εξέπληξε για μία ακόμα φορά.

Πιο αναλυτικά, αυτή τη φορά η Βανδή μάκρυνε τα μαλλιά της, τα οποία στις άκρες τους ήταν πιο ανοιχτά. Ο Νίκος Κοκλώνης δεν άφησε την αλλαγή αυτή ασχολίαστη με τη Δέσποινα να του δίνει μία επική απάντηση (δείτε εδώ την άβολη ερώτηση του Κοκλώνη για το γάμο της Βανδή).

«Άστο το μαλλί κάνει τη ζωή του, τη ζωάρα του συγκεκριμένα», είπε η Δέσποινα Βανδή!

«Άσε μας μωρέ και εσύ...» - Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες Δρούτσα & Βανδή στον αέρα του ALPHA

Τα σχόλια, που ακούστηκαν το Σάββατο 8/4 στο J2US ήταν πολλά και διαφορετικά με την κριτική επιτροπή να προσπαθεί να κρίνει το εκάστοτε ζευγάρι, όσο πιο αντικειμενικά γίνεται, δεδομένου ότι έχουμε να κάνουμε και με ερασιτέχνες.

Η κατάσταση, ωστόσο ξέφυγε, όταν η Δέσποινα Βανδή έκρινε την προσπάθεια του Βο και της Εύης Δρούτσα, με την τραγουδίστρια να τονίζει, πως η Εύη είχε κάποιες αστάθειες, αλλά κατά τα άλλα της άρεσε.

Η Δρούτσα από τη μεριά της βγήκε - σε ένα βαθμό - εκτός εαυτού, μιας και θεώρησε το σχόλιο υπερβολικό, ανταλλάσσοντας η μία με την άλλη έντονα σχόλια, κάτι που κατέληξε σε γέλια.

«Πάρα πολύ μου αρέσατε! Ήταν ένα τραγούδι κομμένο και ραμμένο επάνω σας. Μπο, εντυπωσιάστηκα με σένα το ότι μπαίνεις σε αυτόν τον ρόλο, τον εξυπηρετείς τέλεια. Η ευελιξία είναι πάρα πολύ μεγάλο προσόν, να ξέρεις. Ναι Εύη, ήσουν πολύ καλή. Εντάξει, μικρές αστάθειες και τα λοιπά αλλά...», είπε η Δέσποινα Βανδή αρχικά.

«Άσε μας μωρέ και εσύ με τις αστάθειες. Σαν τον Σταμάτη, μας έχετε τρελάνει...Τραγουδίστρια, μωρέ, θα γίνω; Άσε με πια», είπε η Εύη Δρούτσα .

Δ.Β: Μάλιστα, ωραία, έχεις δίκιο. Λοιπόν, ήσασταν φανταστικοί. Μονσεράτ Καμπαγιέ και αλάνθαστη. Τι θα πούμε, ρε Εύη, εδώ δηλαδή που καθόμαστε;

Ε.Δ.: Μα τις αστάθειες; Πες κάτι άλλο. Και 'γω έχω γίνει κριτική επιτροπή και ήξερα τι κάνω. Πως να γίνει.

Δ.Β.: Θέλεις να πω κάτι άλλο. Μάλιστα, πες μου τι θα ήθελες να ακούσεις εσύ.

Ε.Δ.: Μα δεν πάμε να γίνουμε τραγουδιστές.

Δ.Β.: Ναι, αλλά εδώ πέρα κρίνουμε την σκηνική παρουσία και τα φωνητικά.

Ε.Δ.: Μια χαρά, φοράω και τουαλέτα.

Παραλίγο ατύχημα για τον Τριαντάφυλλο - Τι συνέβη στα γυρίσματα του show

Το Σάββατο 8/4 στο Just the 2 of us παρακολουθήσαμε ένα απολαυστικό επεισόδιο, από το οποίο δεν έλειπαν οι εκπλήξεις, οι συγκινήσεις αλλά και τα χιουμοριστικά γεγονότα, στα οποία πάντα πρωταγωνιστούν οι διαγωνιζόμενοι.

Στα γυρίσματα λοιπόν του show ο Τριαντάφυλλος και η Φελίσια Λαπάτη προετοίμαζαν το κομμάτι τους, όσο η ραδιοφωνική παραγωγός είχε μαζί της το σκυλάκι της, το οποίο δεν αποχωρίζεται εύκολα.

Ο Ντάφυ λοιπόν προσπάθησε, όσο τραγουδούσε να το πλησιάσει, ωστόσο κάτι πήγε πολύ λάθος! Το σκυλί αντέδρασε και παραλίγο να δαγκώσει τον τραγουδιστή, ο οποίος πετάχτηκε έντρομος.

Πάγωσε η Κατερίνα Στανίση τον Νίκο Κοκλώνη – «Καλέ, μην έχουμε και το ΕΣΡ»

Μετά το πέρας του τραγουδιού, η Κατερίνα Στανίδη θέλησε να μοιραστεί την ιστορία πίσω από την συνεργασία με τον Νίκο Καρβέλα.

Αφορμή για αυτό στάθηκε η μεγάλη της επιτυχία με τίτλο «Συγνώμη κύριε, ποιος είστε» την οποία και ερμήνευσαν ο Μπο με την Εύη Δρούτσα.

Η τραγουδίστρια λοιπόν είπε: «Καλά, με τον Καρβέλα είχαμε πολλά! Κάπου ανταμώσαμε και μου λέει, λίγο πριν φύγω, «είδες πως την έκανα την Βίσση;». Φεύγοντας και γω του απαντάω, «συγνώμη κύριε, η Βίσση ήταν, δεν την έκανες εσύ». Μου λέει ένα «τι είπες;» και έτσι έγραψε το τραγούδι. Εκείνος ήταν βέβαια από άλλο είδος και εγώ ήμουν από άλλο είδος, αλλά ήθελε να γράψουμε τραγούδια.

Πως να του δώσω, όμως, εγώ τώρα να καταλάβει τι θέλω; «Του λέω, «άκου να σου πω! Όταν θα γράφεις τραγούδια για μένα, θα θυμάσαι τον Στράτο Διονυσίου με… γυναίκα! Να μην το πω τώρα αλλιώς, δεν κάνει», είπε με τον Νίκο Κοκλώνη να επιχειρεί να την συγκρατήσει στην τηλεοπτική τάξη. «Όχι, καλέ! Μην έχουμε και το ΕΣΡ» αναφώνησε τρομαγμένος.

«Και τι έκανε λοιπόν εκείνος; Μετά πήγε σε μια βραδινή εκπομπή και το είπα όπως το είπα εγώ! Με κυνήγαγαν όλα τα κανάλια, ξεφτιλίστηκα, άστα» είπε η Κατερίνα Στανίση.

Ο Χρήστος Δάντης υποδέχθηκε την Λίτσα Γιαγκούση με ένα φιλί στο στόμα

Αρχικά, ο Χρήστος Δάντης κάλεσε στη σκηνή τον Μπο για να ερμηνεύσουν μαζί το ολοκαίνουργιο τους ντουέτο με τίτλο «Το ξέρεις» και μετά φώναξε την Λίτσα Γιαγκούση να βρεθεί στο πλάι του και να ερμηνεύσουν μαζί το τραγούδι «Άλα» σε μια ιδιαίτερη τηλεοπτική σύνδεση. Μ

άλιστα, όταν η γνωστή τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του J2US, οι δυο τους αντάλλαξαν ένα πεταχτό φιλί στο στόμα για να ακολουθήσουν δύο ελαφρώς αμήχανα χαμόγελα και να ξεκινήσουν το ντουέτο τους. «Έχουμε να το παίξουμε αυτό το τραγούδι με τη Λίτσα από το ’94 περίπου» πρόδωσε, λίγο αργότερα, ο Χρήστος Δάντης.

Λύγισε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για την κόρη του

Η προσπάθειά του δεν έπεισε την κριτική επιτροπή και τα σχόλια που άκουσαν δεν ήταν και ιδιαίτερα θερμά.

Αφού οι κριτές ολοκληρωσαν, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και η Λίτσα Γιαγκούση συνάντησαν την Κατερίνα Στικούδη στο backstage room του J2US και εκεί ο γνωστός δημοσιογράφος δεν κατάφερε να να κρύψει την βαθιά του συγκίνηση.

«Ήθελα πολύ να πω Καρρά, το είπα και ευχαριστήθηκα τις πρόβες. Είχα πολύ άγχος για πρώτη φορά σήμερα από εξωτερικούς παράγοντες. Σήμερα δεν με αγαπάει κανένας. Φίλοι, γνωστοί, κανένας. Η Λίτσα όμως με αγαπάει. Έχω φάει πολλά αγκάθια αυτές τις μέρες και είχα άγχος» είπε αρχικά Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Αυτό που φοράω στον λαιμό είναι από την Κάλλια μου, της υποσχέθηκα ότι θα το βάλω γιατί πήγε στο μπαζάρ του σχολείου την τελευταία μέρα, το αγόρασε και της είπα ότι θα το βάλω για να το δει» συμπλήρωσε με μάτια βουρκωμένα, στέλνοντας ένα γλυκό φιλί στην κορούλα του.

«Δεν θέλω να σε βλέπω έτσι, όμως. Ρε συ! Μη μου δακρύσεις τώρα και με τρελάνεις! Αλήθεια σου λέω. Το θέμα είναι να είμαστε εδώ για να περνάμε όμορφα. Αχ μωρέ, τι μπαμπάκας που είσαι εσύ καλός» τόνισε η Κατερίνα Στικούδη.

Το ζευγάρι που αποχώρησε

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα σημειώθηκε τριπλή ισοβαθμία μιας και από 40 βαθμούς συγκέντρωσαν ο Γιώργος Κοψιδάς με την Στεφανία Ρίζου, ο Ιάσωνας Παπαματθαίου με την Ηρώ και η Λουίζα Πυριόχου με τον Biased Beast.

Στην τελευταία θέση σημειώθηκε επίσης τριπλή ισοβαθμία όπου και βρέθηκαν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με την Λίτσα Γιαγκούση, ο Άρης Σοϊλέδης με την Μαριάντα Πιερίδη και η Φελίσια Τσαλαπάτη και ο Τριαντάφυλλος με 28 βαθμούς.

Τελικά, αυτοί που αποχώρησαν ήταν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με την Λίτσα Γιαγκούση! «Μια χαρά. Εφτά live κάναμε. Θέλω να πω ότι όλες οι δράσεις έχουν μια αρχή, μια μέση και ένα τέλος» δήλωσε ο δημοσιογράφος.