Βγήκαν στον αέρα του ALPHA και ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από την σειρά "Μην αρχίζεις την μουρμούρα"

«Μετά από έξι χρόνια που είμαστε μαζί πήραμε την απόφαση να κλείσουμε αυτόν τον κύκλο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βγήκαν στον αέρα του ALPHA και ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από την σειρά

Η ελληνική και κυπριακή κωμική τηλεοπτική σειρά "Μην αρχίζεις την μουρμούρα" προβάλλεται σερί από το 2013 μέχρι και σήμερα και είναι βασισμένη στην ισπανική σειρά Σκηνές γάμου των Mediaset España & Alba Adriática. Στην Ελλάδα, κατάφερε να κάνει τρελή επιτυχία, για αυτό και παίζει για 11 χρόνια μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Αυτά τα χρόνια προβολής της μάλιστα, έχει χαρίσει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στο κανάλι, γεγονός που συνεχίζεται και φέτος.

Παρόλα αυτά στην επόμενη σεζόν δεν θα βρίσκονται όλοι οι πρωταγωνιστές, καθώς ήδη τρεις έχουν ανακοινώσει πως θα αποχωρήσουν, ο κάθε ένας για το δικό του λόγο (δείτε τους όλους).

Ανακοίνωσαν στον ALPHA πως αποχωρούν από την μουρμούρα

Ανάμεσα τους βρίσκεται ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης με την Μαρία Χάνου, οι οποίοι μίλησαν στην εκπομπή Happy Day για την απόφαση τους αυτή.

«Μετά από έξι χρόνια που είμαστε μαζί με την Μαρία, πήραμε την απόφαση να κλείσουμε αυτόν τον κύκλο γιατί πρέπει να προχωρήσεις παρακάτω. Είναι τρομερά δύσκολο γιατί έχεις χτίσει μία οικογένεια.

Η Μουρμούρα είναι μια πολύ ιδιαίτερη συνθήκη για την ελληνική τηλεόραση ως σειρά, οι άνθρωποι που το απαρτίζουν, το εργασιακό περιβάλλον, είσαι έναν άνθρωπο που θεωρείς αδερφό - αδερφή σου και ξαφνικά πρέπει όλα αυτό να ολοκληρωθεί. Γίνεται για δημιουργικούς λόγους γιατί κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα τέλμα και πρέπει να κλείσει όμορφα ένας κύκλος», ανέφερε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

«Αισθάνομαι και εγώ ότι ολοκληρώνεται ο κύκλος μας στην σειρά. Ήμασταν ζευγάρι, παντρευτήκαμε, κάναμε ένα παιδάκι, οπότε έχει ολοκληρωθεί η σχέση. Δεν αφήσαμε κάτι στην μέση και υπάρχει μεγάλη συγκίνηση», ανέφερε μεταξύ άλλων από πλευράς της η Μαρία Χάνου.