Βγήκε η ανακοίνωση λίγο πριν την Ανάσταση - Τι συνέβη στο MEGA με την Ρούλα Κορομηλά

Θα γίνει "χαμός"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βγήκε η ανακοίνωση λίγο πριν την Ανάσταση - Τι συνέβη στο MEGA με την Ρούλα Κορομηλά

Μπορεί το βράδυ της Ανάστασης το Just The 2 of Us να μη βγει στον αέρα (δείτε εδώ τις βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν Δρούτσα και Βανδή στον αέρα του σόου), ωστόσο αυτό σημαίνει πως στο MEGA θα γίνει ένα πολύ μεγάλο πάρτι με οικοδέσποινα την Ρούλα Κορομηλά, η οποία θα υποδεχθεί στο Σπίτι με το MEGA πολύ αγαπημένους καλλιτέχνες.

Η ανακοίνωση του MEGA για την εκπομπή της Κορομηλά

Ένα εορταστικό πρόγραμμα θα απολαύσουμε το βράδυ του Μ. Σαββάτου στις 22:20 στο MEGA. Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» δύο χαρισματικές ερμηνεύτριες, τη Γλυκερία και τη Μελίνα Ασλανίδου.

Η Γλυκερία, η τραγουδίστρια με τη σημαντική πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή και τη μοναδική χροιά της φωνής της, ερμηνεύει τραγούδια που έχουν σημαδέψει την πολύχρονη καριέρα της. Η Μελίνα Ασλανίδου, με την ιδιαίτερη σκηνική παρουσία και το πλούσιο ρεπερτόριο, μας παρασύρει στους ρυθμούς της. Οι δύο αγαπημένες ερμηνεύτριες ενώνουν τις φωνές τους επί σκηνής και μας ταξιδεύουν μελωδικά, από την κατάνυξη στην ψυχική ανάταση της Ανάστασης. Στη σκηνή θα ανέβει και ο Βασίλης Σαλέας, ο καλλιτέχνης που με την τεχνική του άλλαξε και ανέδειξε τον ήχο του κλαρίνου.

Στις 23:50 θα συνδεθούμε με τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς για να παρακολουθήσουμε την Ακολουθία της Αναστάσεως.

Λίγο μετά την Ανάσταση, η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου αναλαμβάνουν να μετατρέψουν το Σαββατόβραδό μας σε μια μαγική γιορτή γεμάτη μουσική, τραγούδια και πολλές ευχές. Δίπλα τους θα βρεθούν δημοφιλείς καλλιτέχνες από διαφορετικά είδη μουσικής που θα απογειώσουν το κέφι: Ο Νίκος Ζωιδάκης από την Κρήτη, η Στέλλα Κονιτοπούλου με το πασίγνωστο νησιώτικό της ρεπερτόριο, η Γωγώ Τσαμπά με τραγούδια σφραγισμένα από την παράδοση και με άρωμα Πόντου, ο Αλέξης Παρχαρίδης. Μαζί τους ο ταλαντούχος Χάρης Μακρής. Στη βραδιά συμμετέχει ο Ελληνικός Παραδοσιακός Χορευτικός Όμιλος και ο Λαογραφικός Όμιλος Κουρήτες.

Εκλεκτοί καλεσμένοι θα πάρουν μέρος στη μεγάλη γιορτή: Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής του MEGA «Μεγάλη Εικόνα» Νίκη Λυμπεράκη, η Βάσω Γουλιελμάκη, η Βούλα Πατουλίδου, ο Λάκης Γαβαλάς, η Άννα Κουρή, η Ναταλία Δραγούμη, ο Αργύρης Αγγέλου, η Νίκη Παλληκαράκη και η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Το Μ. Σάββατο 15 Απριλίου κάνουμε Ανάσταση στο «Σπίτι με το MEGA» με ένα αξέχαστο μουσικό πρόγραμμα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος
Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης
Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης
Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα
Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου

Η αποκάλυψη για το θαύμα που βίωσε η Ρούλα στην προσπάθεια της να γίνει μητέρα

Με αφορμή την Μ. Εβδομάδα, το Youweekly.gr, θυμάται τα θαύματα που έζησαν διάσημοι καλλιτέχνες και ήρθαν πιο κοντά στο Θεό. Άλλοι πάλεψαν για τη ζωή τους, άλλοι βίωσαν τα θαύματα με τα ίδια τους τα μάτια, όλοι όμως πιστεύουν βαθιά στα όσα βίωσαν.

Ανάμεσα τους και η Ρούλα Κορομηλά. Την αποκάλυψη είχε κάνει ο Γιώργος Θεοφάνους πριν αρκετά χρόνια όταν είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή Μπράβο Ρούλα που έπαιζε στο OPEN.

«Πριν από 10 χρόνια ήμουν στην παραλία, κάπου στη Χαλκιδική. Είχα τα τρία από παιδιά μου τότε δεν είχε γεννηθεί το μικρότερο και παίζαμε με την άμμο κλπ. και ακούω μια φωνή από πίσω μου… “Γιώργο” και γυρνάω και βλέπω έναν άνθρωπο... και λέω “Ποια είσαι”;

Και μου λέει "Είμαι η Ρούλα". Δε σε κατάλαβα! Καταλαβαίνεις τι λέμε τώρα; Παιδιά ήταν τόσο άρρωστο αυτό το κορίτσι εδώ! Μετά από τόσες προσπάθειες για να κάνεις παιδί, δεν ήταν για κάτι άλλο… Ήταν να γίνεις μαμά ρε γαμ...ο! Αυτό ήταν... Και φύγαμε και πήγαμε το βράδυ μαζί στο μοναστήρι του Αγίου Παϊσίου και καθίσαμε μαζί με την ηγουμένη και τις καλόγριες, κάναμε μια παράκληση και η Ρούλα σηκώθηκε. Ήρθε στο καρεκλάκι, ήταν ακόμα στο αναπηρικό και σηκώθηκε το κορίτσι μου. Για αυτό η Ρούλα δεν ξεχνάει ποτέ την Παναγιά», είχε αποκαλύψει ο Γιώργος Θεοφάνους στο πλατό της εκπομπής, με την Ρούλα Κορομηλά να ξεσπάσει σε κλάματα.