Στο νοσοκομείο 44 άτομα μετά από τροφική δηλητηρίαση στο MasterChef - Ξεκινά έρευνες το Υπουργείο Υγείας

Σοκ στο ριάλιτι της Ισπανίας!!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο 44 άτομα μετά από τροφική δηλητηρίαση στο MasterChef - Ξεκινά έρευνες το Υπουργείο Υγείας

Σοκ προκαλεί η είδηση πως στο MasterChef της Ισπανίας 44 άνθρωποι οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο έπειτα από πιάτο που ετοίμασαν οι διαγωνιζόμενοι. Μάλιστα, μετά το περιστατικό το Υπουργείο Εργασίας ξεκίνησε έρευνες για να διερευνηθούν τα αίτια.

Οι παίκτες ετοίμασαν πιάτα με θαλασσινά όπως λαβράκι και μύδια και για επιδόρπιο ιαπωνικό cheesecake με φύκια. Όλα αυτά υπό την καθοδήγηση της διάσημης Ισπανίδας σεφ Rakel Cernicharο. Τα πιάτα σερβιρίστηκαν σε 120 εργαζόμενους του ενυδρείου Oceanogràfic στη Βαλένθια με αφορμή την 20η του επέτειο.

Δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο μετά το επεισόδιο του MasterChef

Δείτε επίσης: Θα συνεχιστεί το Masterchef; - Η απάντηση των Κοντιζά & Ιωαννίδη στην κάμερα του ΣΚΑΙ

Λόγω δηλητηρίασης λοιπόν 44 άνθρωποι βρέθηκαν στο νοσοκομείο με γυναίκα να εξομολογήθηκε τις δύσκολες ώρε που βίωσε, αφού έφτασε στο σημείο να κάνει ενέσεις για να σταματήσουν οι εμετοί.

Το υπουργείο Υγείας ξεκίνησε έρευνα για τα αίτια της μαζικής τροφικής δηλητηρίασης. Όπως έχει ειπωθεί στην Ισπασνία, ή τα θαλασσινά δεν ήταν φρέσκα ή οι σεφ δεν έβγαιναν πλήρως μαγειρεμένα λόγω βιασύνης.

Τι συνέβη στο τελευταίο επεισόδιο του Ελληνικού MasterChef

Ακόμη ένα επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Μ. Τρίτης μέσα από τη συχνότητα του STAR. Είχαμε μια αποχώρηση αλλά και έναν σπαραγμό παίκτη για το θάνατο που τον "τσάκισε".

«Η αδελφή μου έχει πεθάνει όταν ήμουν 13 και...» - Σπαραγμός στο πλατό του STAR λίγο πριν την αποχώρηση

Το επεισόδιο ήταν γεμάτο αγωνία για το αποτέλεσμα της μαγειρικής δοκιμασίας που θα έκρινε ποιος θα έφευγε και ποιοι θα έμεναν στον διαγωνισμό, ωστόσο υπήρξαν και πολλές στιγμές συγκίνησης, καθ' όλη τη διάρκεια, αλλά ιδιαίτερα στη λήξη του χρονόμετρου.

Διαβάστε επίσης: Θα συνεχιστεί το Masterchef; - Η απάντηση των Κοντιζά & Ιωαννίδη στην κάμερα του ΣΚΑΙ

Πιο συγκεκριμένα, η Στέλλα Κατσέ, που ήταν και η μόνη γυναίκα που βρέθηκε προς αποχώρηση απέναντι στον Νίκο Κοντό και τον Ηλία Κιαζόλι, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της λόγω της έντασης, ενώ ο Ηλίας προσπάθησε να κρύψει τα συναισθήματά του, αλλά το βούρκωμα στα μάτια και η τρεμάμενη φωνή του τον πρόδωσαν την ώρα που μιλούσε για την απώλεια που τον στιγμάτισε και στην οποία θα αφιέρωνε την νίκη του εάν τα κατάφερνε.

«Σήμερα δεν μαγείρεψα για κανέναν. Μαγείρεψα για τον εαυτό μου, μαγείρεψα για ένα πρόσωπο που το αγαπάω πάρα πολύ, αλλά για τον εαυτό μου πιο πολύ. Είναι μια περίεργη ημέρα για μένα διότι, σαν σήμερα, έχει γεννηθεί η αδελφή μου που έχω χάσει. Εντάξει, η αδελφή μου έχει πεθάνει όταν ήμουν 13 και, στην περίπτωση που κερδίσω, θα αφιερώσω αυτή τη νίκη σε αυτήν», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Κιαζόλι.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Στο χθεσινό 11/4 επεισόδιο την ασυλία κέρδισε ο Θοδωρής, με τον Μότο, τον Ηλία και την Στέλλα να μάχονται για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Διαγωνίστηκαν λοιπόν σε δοκιμασία αντιγραφής πιάτου του σεφ Μιχάλη Χάσικου.

Οι κριτές λοιπόν, αφού δοκίμασαν τα πιάτα αποφάσισαν πως αυτός που πρέπει να αποχωρήσει λόγω χαμηλότερης επίδοσης είναι η Στέλλα Κατσέ.