"Έσκασε" πριν μερικά λεπτά - Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Τι θα δούμε στην αποψινή 20/4 του εκπομπή, Πρόσωπο με πρόσωπο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Πρόσωπα της Πολιτικής, πρόσωπα της πρώτης γραμμής, από την Οικονομία και την Κοινωνία, πρόσωπα της επικαιρότητας διασταυρώνουν τα ξίφη και τα επιχειρήματά τους στην εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο», με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την αποψινή 20/4 εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, Πρόσωπο με πρόσωπο

Ποια είναι τα διλήμματα της κάλπης της 21ης Μαΐου; Θα προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας; Τι φοβούνται και τι ελπίζουν οι πολίτες για την επόμενη ημέρα;

Στα ερωτήματα απαντούν ο Κωστής Χατζηδάκης από τη Νέα Δημοκρατία, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Μιχάλης Κατρίνης από το ΠΑΣΟΚ, η Λιάνα Κανέλλη από το ΚΚΕ, ο Κωνσταντίνος Χήτας από την Ελληνική Λύση και ο Κλέων Γρηγοριάδης από το ΜΕΡΑ 25.

Στείλτε τα μηνύματα και τα ερωτήματά σας για τα προβλήματα που σας απασχολούν, εν όψει των εθνικών εκλογών, στο viber του ΑΝΤ1 στο τηλέφωνο 6932880880.

«Πρόσωπο με πρόσωπο», με τον Νίκο Χατζηνικολάου, απόψε στις 23:00 στον ΑΝΤ1.

Το ''άδειασμα'' του Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 την ώρα που παρουσίαζε το δελτίο

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μετρά μια τεράστια καριέρα στην δημοσιογραφία ενώ από τις 30 Ιανουαρίου 2017 παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μαζί με την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω. Το βράδυ της Πέμπτης 9/3, όμως, προέβη σε κάτι που δεν θυμόμαστε να έχει κάνει ποτέ ξανά.

9 μόλις μέρες μετά την σύγκρουση των δυο τρένων στα Τέμπη, μια σύγκρουση που μετρά 57 νεκρούς, ο σταθμός αποφάσισε να παρουσιάσει δημοσκόπηση της MARC με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Νίκο Χατζηνικολάου να εκφράζει δημόσια την προσωπική του διαφωνία για το γεγονός ότι προβλήθηκε αυτή την ημέρα στο δελτίο δημοσκόπηση.

«Πρέπει να σας πω, να εκφράσω, γιατί έχω κοντά 40 χρόνια στη δημοσιογραφία, την ένστασή μου, τη διαφωνία μου για το γεγονός ότι γίνεται και δημοσιεύεται μία δημοσκόπηση ενώ ακόμη γίνονται κηδείες, ενώ δηλαδή το θέμα είναι σε μία συναισθηματική έκρηξη για όλους μας»

«Εγώ θα επισημάνω πάλι κλείνοντας ότι η μέτρηση έγινε την ώρα που γίνονταν οι κηδείες. Ακόμη και σήμερα γίνονται κηδείες» τόνισε, ο Νίκος Χατζηνικολάου για να συμπληρώσει ο Θωμάς Γεράκης «κατ’ αρχήν συμμερίζομαι, καταλαβαίνω κ. Χατζηνικολάου, αυτό που λέτε και νομίζω ότι μοιραζόμαστε τα ίδια συναισθήματα». Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας αναφέρθηκε στην έρευνα λέγοντας πως αυτή ήταν προγραμματισμένη και μάλιστα θα προβαλλόταν τη Δευτέρα που πέρασε. «Δεν είμαι αυτόκλητος εγώ εδώ. Έχουμε να παρουσιάσουμε τη μηνιαία τακτική έρευνα του ΑΝΤ1»

Κλείνοντας ο παρουσιαστής του δελτίου του ΑΝΤ1 επεσήμανε ότι «δεν αποφασίζω εγώ, έχω βαθμό αναγνώστου στο δελτίο ειδήσεων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα λέω τη γνώμη μου. Και προσωπικά εγώ σε υψηλή συναισθηματική αντίδραση για το γεγονός ότι παίξαμε δημοσκόπηση απόψε αλλά δεν αποφασίζω εγώ».