Αποκλειστικό: Εκτός Πρωινού από τη νέα σεζόν - Αποχωρεί από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα

Ψάχνουν ήδη αντικαταστάτη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@toprwino_ant1
Instagram/@toprwino_ant1

Παρά το κακό ξεκίνημά του στην αρχή της σεζόν και τις αλλαγές που έγιναν (βλέπε αποχώρηση Δούκισσας Νομικού) οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Λιάγκας κατάφεραν να δημιουργήσουν μια πολύ δυνατή και δεμένη ομάδα για την εκπομπή Πρωινό, που όμως, όπως μαθαίνουμε του χρόνου θα... ανανεωθεί ξανά!

Σίγουρα είναι πολλές οι φορές που η εκπομπή έχει τοποθετήσει το κανάλι στις πρώτες θέσεις της πρωινής ζώνης αλλά... δεν είναι μόνο τα νούμερα που παίζουν ρόλο σε μια συνεργασία!

Προσθαφαιρέσεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από την ομάδα του πρωινού θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη ενώ η ηθοποιός έχει ξεκινήσει ήδη εδώ και λίγους μήνες να ψάχνει το νέο της επαγγελματικό βήμα, ταπεινά και αθόρυβα.

Το μόνο σίγουρο επίσης είναι πως η υπόλοιπη ομάδα - μπροστά από τις κάμερες - θα μείνει ανέγγιχτη ενώ υπάρχει ανοιχτή θέση εργασίας όχι για συμπαρουσιάστρια αλλά για ακόμα ένα μέλος της ομάδας του Γιώργου που θα αναλάβει το εμπορικό κομμάτι, ότι έκανε δηλαδή η Μαρία...

Αποκλειστικό: Εκτός Πρωινού από τη νέα σεζόν - Αποχωρεί από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα

Οι σταθμοί έχουν αρχίσει να δρομολογούν προγράμματα και καταστάσεις για την επόμενη σεζόν οπότε συντονιστείτε στο Youweekly.gr γιατί θα ακολουθήσουν ακόμα περισσότερα τηλεοπτικά ρεπορτάζ!

Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Είμαι ήρεμη δύναμη. Συζητάω διάφορα πράγματα. Είμαι ένας πολύ δημιουργικός άνθρωπος. Όλο και κάτι θα κάνω. Βάσει ηθικής δε μπορώ να κάθομαι να λέω και να σχολιάζω τι λέγεται ή να λέω τι έχω συζητήσει και τι όχι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα συμβόλαιο και προέχει το κανάλι που είμαι. Τώρα από εκεί και πέρα, θα δούμε, θα συζητήσουμε, όλα είναι ήρεμα και ωραία.

Το να κάνω μια εκπομπή που θα είναι πάνω μου ή μαζί με τον Γιάννη είναι κάτι που θα το κοιτούσα. Είναι κάτι που χρόνια γενικά το κοιτάω αλλά δεν είχε ευδοκιμήσει, δεν είχε συμβεί. Φέτος έκανα αυτό ακριβώς που είχε συμφωνηθεί. Μου αρέσει όμως να πηγαίνω ένα βήμα παρακάτω, έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται

Δεν θα πάρω την απόφαση να κάνω κάτι μόνο για τα χρήματα είτε για να αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στην τηλεόραση. Ποτέ δε με ενδιέφερε κάτι τέτοιο. Πάντα κοιτάω αυτό που μιλάει στην καρδιά μου»