«Είναι πολύ στεναχωρημένη η Ελίνα...» - Η απόφαση του ΑΝΤ1 για την εκπομπή της Παπίλα "Είμαστε μαζί"

Τι αλλάζει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είναι πολύ στεναχωρημένη η Ελίνα...» - Η απόφαση του ΑΝΤ1 για την εκπομπή της Παπίλα

Η Ελίνα Παπίλα, αρκετό διάστημα μετά το τέλος της συνεργασίας της με το STAR και τον Γιώργο Καρτελιά, αποφάσισε να επιστρέψει στο τηλεοπτικό "γυαλί" μέσα από μία νέα εκπομπή στο κανάλι του ΑΝΤ1, "Είμαστε μαζί". Από την πρώτη μέρα που βγήκε στον αέρα, ακούστηκαν πολλά, για το περιεχόμενο, για την δομή, αλλά και για τα υπόλοιπα κομμάτια αυτής, ενώ τα νούμερα δεν είναι ιδιαίτερα υψηλά, γι' αυτό και ο σταθμός αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για αλλαγές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, λοιπόν, έγινε γνωστό πως το πρώτο πράγμα που ήδη άλλαξε, είναι ο σκηνοθέτης που βρισκόταν πίσω από τις κάμερες, ενώ τονίστηκε πως επιθυμία όλων είναι να συμβούν αλλαγές και στο περιεχόμενο.

Διαβάστε επίσης: «Όχι, καλύτερη η επαιτεία...» - Η αποκάλυψη του Μικρούτσικου για την πρόταση του ΑΝΤ1 και το ''Είμαστε μαζί''

Οι αλλαγές στην εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, Είμαστε μαζί

«Την Κυριακή μετά το τέλος της εκπομπής έγινε μία σύσκεψη μέχρι τις 8 με 9 το βράδυ. Άλλαξε ο σκηνοθέτης», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στον αέρα, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να λέει ειρωνικά: «Αυτό έφταιγε. Αυτή είναι η αλλαγή που έπρεπε να γίνει πρώτα».

Και η ρεπόρτερ συμπλήρωσε: «Αυτό που ειπώθηκε είναι ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα από το περιεχόμενο. Είναι πολύ στεναχωρημένη η Ελίνα με όλο αυτόν τον "πόλεμο" που δέχεται. Το κανάλι είναι δίπλα της και την στηρίζει και την ακούει», ξεκινώντας μία κουβέντα γεμάτη ένταση, καθώς άλλοι υποστηρίζουν πως πρέπει να δοθεί χρόνος για βελτίωση και άλλοι μιλούσαν για "κόψιμο".

Διαβάστε επίσης: «3% κάναμε στο Έψιλον με τον Θέμη και τρώγαμε βρισίδι» - Ξέσπασε η Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

Οι δηλώσεις της Παπίλα στην 3η εκπομπή μετά τα αρνητικά σχόλια

Η ίδια η παρουσιάστρια έχει δείξει ένα πολύ ήπιο πρόσωπο, καθώς δέχεται κάθε σχόλιο και κριτική, ωστόσο είναι της άποψης, πως ειδικά σε ένα καινούργιο εγχείρημα θα πρέπει να δίνεται χρόνος.

Έτσι λοιπόν, το Σάββατο 25/3, η Παπίλα και η ομάδα της βγήκαν ξανά στον αέρα με την 3η εκπομπή, με την παρουσιάστρια να κάνει στην εισαγωγή μια τοποθέτηση, που άφηνε να εννοηθεί, πως θέλει να κρατήσει ευχάριστο κλίμα και να μην αναφερθεί στα αρνητικά σχόλια!

«Θέλω να σας πω, ότι έχουμε λάβει πάρα πολλά μηνύματα αγάπης και χαράς και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε γι’ αυτό. Θα είμαστε μαζί μέχρι τις 7, είναι το Είμαστε μαζί του ΑΝΤ1 κάθε Σαββατοκύριακο 5 με 7», είπε η Ελίνα Παπίλα.

Ελίνα Παπίλα