Εκτός ΣΚΑΙ το Πρωινό μας και η Φαίη Σκορδά; Η έκτακτη αλλαγή στο κανάλι

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Φαίη Σκορδά πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 και το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και πλέον βρίσκεται σε αντίπαλο κανάλι και ακριβώς απέναντί του, αφού "μετακόμισε" στο ΣΚΑΙ και το Πρωινό μας. Μπορεί η κίνησή της αυτή να έκρυβε πολλούς κινδύνους, καθώς βρέθηκε σε καινούριο περιβάλλον με καινούριους συνεργάτες και πρέπει να ξανακερδίσει το κοινό της, ωστόσο η ίδια κατανοεί πως τίποτα δεν είναι εύκολο και πως χρειάζεται χρόνος προσαρμογής και από εκείνη, αλλά και από την πλευρά των τηλεθεατών.

Και ενώ οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν έχουν ξεκινήσει ήδη, σύμφωνα με την εφημερίδα Real, πρόκειται να γίνουν πολύ πιο σύντομα αλλαγές στην πρωινή ζώνη του συγκεκριμένου σταθμού. Ειδικότερα, οι καναλάρχες βρίσκονται σε σκέψεις και συζητήσεις ώστε να διακόψουν για λίγες ημέρες την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και να εντάξουν μία άλλη στη θέση της.

Διαβάστε επίσης: Από τον ΑΝΤ1 στο OPEN και ξαφνικά στο ΣΚΑΙ: «Συγγνώμη, αυτός που βλέπω είναι αλήθεια απέναντί μου;» - Άφωνη η Φαίη Σκορδά

Εκτός αέρα η Φαίη Σκορδά το επόμενο διάστημα

Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, όμως, αυτό που αναφέρεται στην προκειμένη περίπτωση, σχετίζεται με τις εκλογές. Για να μπορέσει, λοιπόν, να καλυφθεί ο όγκος των σχετικών ειδήσεων τις ημέρες των αναμετρήσεων, ο ΣΚΑΙ θεωρεί πως θα πρέπει τη Παρασκευή πριν και την Δευτέρα μετά τις εκλογές να βάλει στη θέση του Πρωινό μας μία ενημερωτική. Τίποτα, ωστόσο, δεν έχει συμφωνηθεί.

Αποχωρεί μια για πάντα από το Πρωινό μας στο τέλος της σεζόν;

Φέτος είναι η πρώτη της χρονιά και στο κανάλι είναι όλοι ευχαριστημένοι. Στην εκπομπή ωστόσο BreakfastStar μετέφεραν το τηλεοπτικό της μέλλον στο σταθμό.

«Μόλις χθες μου ήρθε η πληροφορία ότι η επόμενη σεζόν θα είναι και η τελευταία της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό μας. Μιλάμε για την σεζόν 23-24 και ότι ύστερα από αυτό η ίδια επιθυμεί να μετακινηθεί στην prime time ζώνη, στην βραδινή ζώνη του σταθμού, ώστε να παρουσιάσει ένα βραδινό show. Λοιπόν αυτή ήταν μια μεγάλη είδηση την οποία ήθελα και εγώ να διασταυρώσω και δεν ήθελα να την διασταυρώσω από πηγές αλλά από τον ίδιο τον πρωταγωνιστή.

Επικοινώνησα με την Φαίη Σκορδά, της είπα ακριβώς το ρεπορτάζ και η απάντηση της ήταν σαφής. Αυτό που μου είπε είναι ότι η επόμενη χρονιά δεν θα είναι η τελευταία της στο πρωινό αλλά μου επιβεβαίωσε την είδηση ότι επιθυμεί πράγματι να παρουσιάσει ένα βραδινό show στην prime time ζώνη του σταθμού», είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.