MEGA: «Αν με ακούει το παιδί...» - Κατέρρευσε στον αέρα του Φως στο Τούνελ

"Παγωμένη" η Αγγελική Νικολούλη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
MEGA: «Αν με ακούει το παιδί...» - Κατέρρευσε στον αέρα του Φως στο Τούνελ

Μέσα από το MEGA και το Φως στο Τούνελ επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής 5/5 η Αγγελική Νικολούλη. Στην έναρξη, φυσικά, της εκπομπής όπως κάθε φορά έτσι και χθες, η παρουσιάστρια ντυμένη με ένα τζιν παντελόνι, λευκό πουκάμισο και ροζ μπλέιζερ προλόγισε τα θέματα και τις υποθέσεις με τις οποίες θα ασχολούνταν.

«Καλησπέρα, στο βίντεο που προηγήθηκε ακούσαμε μια γυναίκα μυστήριο, μια γυναίκα αράχνη. Είναι η κοπέλα που έπαιζε σημαντικό ρόλο στη ζωή του Θοδωρή μέχρι και πριν εξαφανιστεί από τη Νίκαια. Κι σε αυτήν την περίεργη εξαφάνιση, εντοπίσαμε όλα τα πρόσωπα - κλειδιά και μιλήσαμε μαζί τους και θα έλεγα ότι αυτή τη νύχτα ανάβει ένα φως.

Παράλληλα, θα ερευνήσουμε κι άλλες περίεργες εξαφανίσεις. Και να σας πω πως ο Μάιος και ο Ιούνιος θα είναι καυτοί μήνες και δεν αναφέρομαι στη θερμοκρασία, αλλά σε εξελίξεις που θα υπάρξουν σε πολύκροτες ιστορίες που ερεύνησε αυτή εδώ η εκπομπή. Δεν έχει σημασία πόσα χρόνια πέρασαν, το διά ταύτα μετράει...», είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Νικολούλη.

Διαβάστε επίσης: Σούσουρο στους διαδρόμους του MEGA μετά τον σπαραγμό της Αγγελικής Νικολούλη

Κατέρρευσε στον αέρα του Φως στο Τούνελ

Ανάμεσα στις υποθέσεις που ασχολήθηκε, ήταν και η πρόσφατη εξαφάνιση του μικρού Νικόλα από την Μύκονο. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η νονά του βγήκε ζωντανά στον αέρα προκειμένου να απευθύνει έκκληση για να βρεθεί το βαφτιστήρι της, δίχως να κρύψει την συγκίνησή της.

«Αν με ακούει το παιδί, να πάρει ένα ταξί και να έρθει στη νονά του! Θα κατέβω εγώ να το πληρώσω το ταξί! Αν με ακούει… Μακάρι να με ακούει… Εγώ μένω στην Αθήνα, στην Μεταμόρφωση και δεν ξέρω τι έγινε με την αποβολή.

Αχ αγόρι μου! Το βλέπω τώρα. Το βλέπω, ψυχή μου. Έτσι μου είπε η μαμά του. Ότι του έβαλαν αποβολή και ντρέπεται να γυρίσει μάλλον. Πήρε το καράβι από την Μύκονο και ήρθε στην Αθήνα. Η ψυχούλα μου! Το βλέπω τώρα και δεν μπορώ! Μην το συζητάτε, βλέπω άγνωστα παιδιά και κλαίω, όχι μόνο το δικό μου το παιδί. Ψυχούλα μου, μανάρι μου. Μακάρι όλα να πάνε καλά», είπε στον αέρα του Τούνελ συγκινημένη η νονά του μικρού Νικόλα.