Εκτός OPEN ο Γιάννης Λάτσιος - Η ανακοίνωση του σταθμού

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Αρκετούς μήνες μετά το πένθος του Γιάννη Λάτσιου για τον χαμό της μητέρας του (δείτε τι συνέβη), ο ίδιος βρέθηκε αντιμέτωπος με άλλη μία αλλαγή στη ζωή του, η οποία είναι επίσης ξαφνική. Είναι γνωστό, λοιπόν, πως τα τελευταία χρόνια είχε ενταχθεί στο εργατικό δυναμικό του OPEN, ωστόσο φαίνεται πως αυτό αλλάζει.

Την Πέμπτη 11/5, μέσα σε μία περίοδο αποφάσεων για κάθε κανάλι, ο συγκεκριμένος σταθμός ανακοίνωσε πως η συνεργασία με τον ίδιο έφτασε στο τέλος της και οι αρμόδιοι προχώρησαν σε επίσημη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του OPEN για το τέλος της συνεργασίας με τον Γιάννη Λάτσιο

Η Διοίκηση του OPEN ανακοινώνει την από κοινού απόφαση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας κο Γιάννη Λάτσιο, για τη λύση της συνεργασίας τους. Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο επανακαθορισμού των στρατηγικών στόχων του οργανισμού.

Το OPEN ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Λάτσιο για την εποικοδομητική συνεργασία και την προσφορά του στην αναδιαμόρφωση του προφίλ του σταθμού και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια.

Διαβάστε επίσης: Κι όμως δεν είναι τζιπ - Φωτογραφία από το αυτοκίνητο του Γιάννη Λάτσιου

H αλήθεια για τη σχέση του με τη Ελένη Μενεγάκη και τα παιδιά τους

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος έριξαν «βόμβα» στον χώρο της showbiz προ 12ετίας με την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, με άπαντες να αναζητούν τους λόγους, αν και χρόνια αργότερα περισσότερο υπάρχει η απορία για τις σημερινές τους σχέσεις.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε μέσα από την εκπομπή του πως είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά τις σχέσεις που έχουν πλέον Ελένη και Γιάννης μετά από τόσα χρόνια διαζυγίου.

Ο γνωστός παρουσιαστής με αφορμή την συνάντηση του πρώην ζεύγους, αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε και εκείνος με την 51χρονη και τον Ματέο Παντζόπουλο το καλοκαίρι στο Μεγανήσι.

Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr