Επιστρέφει μετά από 5 χρόνια σιωπής - Με δικό του late night show ο Γιώργος Μητσικώστας

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού και το trailer

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Επιστρέφει μετά από 5 χρόνια σιωπής - Με δικό του late night show ο Γιώργος Μητσικώστας

Ο Γιώργος Μητσικώστας απείχε για πέντε ολόκληρα χρόνια από την τηλεόραση, ωστόσο επιστρέφει αυτή τη σεζόν με δική του ολοκαίνουρια εκπομπή στο κανάλι του Action 24. Έχει ήδη βγει η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, ενώ έχει κυκλοφορήσει και το trailer, αλλά και η ημερομηνία της πρεμιέρας.

«Mitsi VAR», το απόλυτο come back του Γιώργου Μητσικώστα μέσα από τη συχνότητα του ACTION 24

«Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός. Ο Γιώργος Μητσικώστας έρχεται αποκλειστικά στο ACTION 24 με μια εκπομπή που τα βλέπει όλα… αλλιώς. Το «Mitsi VAR» κάθε Παρασκευή στις 21:00 βρίσκει όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις της εβδομάδας από τον πολιτικό, αθλητικό και τηλεοπτικό χώρο και τις περνάει από το αλάνθαστο VAR του.

Ο Γιώργος Μητσικώστας σφυρίζει από το στούντιο την έναρξη της διαδικασίας και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Στο «Mitsi VAR» θα δούμε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση βίντεο με deep fake, πιο ρεαλιστικά από ποτέ και νέα, πολυσυζητημένα πρόσωπα που δεν έχει ξαναμιμηθεί ο Γιώργος Μητσικώστας.

Πρεμιέρα Παρασκευή 19 Μαΐου στις 21:00! Προσδεθείτε! Το «Mitsi VAR» ετοιμάζεται για απογείωση…», αναγράφει η ανακοίνωση.

Στο πρώτο επεισόδιο, μάλιστα, ο ίδιος θα βρεθεί στον αέρα με τον Νίκο Κοκλώνη, τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου, αλλά και με τον Βασίλη Μπισμπίκη κάνοντας το χορευτικό του δίπλα στην Δέσποινα Βανδή, ενώ θα "κλείσει" ως Νίκος Ανδρουλάκης.

Την Πέμπτη 18/5, ο παρουσιαστής παραχώρησε και συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, εξηγώντας ποια είναι τα συναισθήματά του πριν την μεγάλη επιστροφή, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για όλα όσα θα δούμε και πολλά ακόμη.

«Αισθάνομαι πολύ καλά, γιατί είμαστε ένα καλό παρεάκι. Θα παίρνουμε ό,τι υπάρχει στην επικαιρότητα και θα το διαμορφώνουμε με λίγο τεχνητή νοημοσύνη, ντιπ για ντιπ fake. Σε πρώτη φάση είναι μαγνητοσκοπημένη η εκπομπή, αλλά ευελπιστώ ότι θα βγει και live», είπε αρχικά.

Και επισήμανε: «Υπάρχει σάτιρα προς την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά το κάνουμε με πολλή αγάπη και δεν είμαστε εμπαθείς με κάποιο πρόσωπο, απλούστατα δεν μας γλιτώνει κανείς», ενώ δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης.

«Θα έχουμε γκεστ και στο πρώτο επεισόδιο έχουμε τον Σταρόβα», αποκάλυψε έπειτα και κατέληξε: «Ο Νίκος Μουτσινάς κάνει διαφορετική σάτιρα, δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω τη φιλοσοφία του».