Χωρίς αρχισυντάκτη η Μάριον Μιχελιδάκη: «Μένεις ξεκρέμαστος, σηκώσαμε τα μανίκια...» - Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης από το OPEN

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χωρίς αρχισυντάκτη η Μάριον Μιχελιδάκη: «Μένεις ξεκρέμαστος, σηκώσαμε τα μανίκια...» - Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης από το OPEN

Την Τετάρτη 24/5 έγινε γνωστή μία αποχώρηση "βόμβα" από το κανάλι του OPEN, καθώς ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας του ο αρχισυντάκτης της εκπομπής Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον, Γιάννης Καφάτος, αφήνοντας άναυδους και το κοινό, αλλά κυρίως τους συνεργάτες τους.

Την Πέμπτη 25/5, λοιπόν, η Μάριον Μιχελιδάκη παραχώρησε μερικές δηλώσεις σχετικά με αυτό στην κάμερα του Breakfast at Star, εξηγώντας πότε ενημερώθηκε για την απόφασή του, εάν γνωρίζει τους λόγους, ποια είναι τα συναισθήματά της και τι συζητήσεις έχουν γίνει για το μέλλον της εκπομπής, αλλά και τα δικά της βήματα στην τηλεόραση γενικότερα.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μάριον Μιχελιδάκη μετά την τρανταχτή αποχώρηση από την εκπομπή της

«Δεν είχα ενημέρωση. Ξαφνιάστηκα πραγματικά πάρα πολύ και το έμαθα χθες στις δέκα παρά την ώρα που ερχόμουν στην δουλειά με ένα τηλεφώνημα. Είναι ένας πολύ καλός συνεργάτης, δεν ξέρω ποιοι λόγοι τον οδήγησαν σε αυτό έναν μήνα πριν. Ένας άνθρωπος επαγγελματίας άνθρωπος με 30 χρόνια στην δουλειά και δουλεύαμε πάρα πολύ στενά. Προφανώς έχει τους λόγους του, μην ψάχνουμε για δράκους, μπορεί να είναι προσωπικοί λόγοι.

Όταν έρχεσαι δέκα παρά στην δουλειά και γίνεται αυτό, μένεις ξεκρέμαστος. Σηκώσαμε τα μανίκια όλη ομάδα, έβαλαν πλάτη όλοι οι συνεργάτες, βγάλαμε χθες την εκπομπή κι έτσι θα προσπαθήσουμε από εδώ και πέρα. Πραγματικά δεν είναι αυτό ευχάριστο κι εύχομαι να είναι καλά που πήρε αυτήν την απόφαση. Κάθε μέρα αντιμετωπίζουμε μέρα τη μέρα, δεν ξέρω να σας πω και δεν έχουν γίνει ακόμα τέτοιες συζητήσεις», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Σύμφωνα, όμως με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο ίδιος αποχώρησε εξαιτίας μίας διαμάχης του με την παρουσιάστρια για το περιεχόμενο, ενώ ρόλο έπαιξαν και τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία δεν είναι πολύ υψηλά (δείτε τα εδώ).

Εξαιτίας του ότι απομένουν μόνο 25 ημέρες μέχρι και τις 30 Ιουνίου που η εκπομπή θα τελειώσει για αυτή τη σεζόν, ο Γιάννης Καφάτος δεν θα αντικατασταθεί από κάποιο άλλο πρόσωπο, ωστόσο τα χρέη του αρχισυντάκτη θα αναλάβει η βοηθός Φλωρεντία Φραγκουδάκη.