Η Μάγισσα: Καθηλωτικό - Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της νέας σειράς του ΑΝΤ1

Δείτε το εδώ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Μάγισσα: Καθηλωτικό - Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της νέας σειράς του ΑΝΤ1

Η νέα σειρά των Τσαμπάνη – Καλκόβαλη, «Η μάγισσα» σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου έρχεται επίσημα από τον Σεπτέμβρη μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1. Το κανάλι εμπιστεύτηκε για ακόμα μια φορά το τρίδυμο που με τις «Άγριες μέλισσες» επανέφερε τη μυθοπλασία στο προσκήνιο.

Μάλιτα, το teaser που ανέβασε το κανάλι είναι άκρως ατμοσφαιρικό και θυμίζει κάτι από Game of thrones. Η σειρά διαδραματίζεται το 1818 ενώ το ματωμένο μαχαίρι προϊδεάζει για δραματικά σκηνικά στην πλοκή.

Ο Λευτέρης Χαρίτος δημοσίευσε πριν μερικές μέρες μια ανάρτηση για την πρωταγωνίστριά του, Έλλη Τρίγγου, η οποία θα παίξει τον ρόλο μιας Μανιάτισσας στα χρόνια πριν από την Ελληνική Επανάσταση.

«Με την πολυαγαπημένη και πολύτιμη @ellitringou πιστή και αφοσιωμένη σε κάθε τρέλα του μυαλού μου» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ενώ να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αρκετοί ηθοποιοί από τις Άγριες Μέλισσες θα συμμετέχουν στην νέα σειρά του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ μερικούς).

Το πρώτο teaser της Μάγισσας του ΑΝΤ1

Η υπόθεση της νέας σειράς

Η χώρα ετοιμάζεται για την μεγάλη επανάσταση. Δύο οικογένειες στη Μάνη βρίσκονται αντιμέτωπες, λόγω μιας τεράστιας βεντέτας. Προκειμένου να ενωθούν, για χάρη του μεγάλου αγώνα, συνάπτουν έναν γάμο μεταξύ των παιδιών τους. Από αυτόν τον γάμο γεννιέται ένα μικρό αγοράκι, το οποίο και χάνεται ξαφνικά, λίγους μήνες μετά τη γέννησή του.

Η υπηρέτρια της μίας οικογένειας, την οποία θα υποδυθεί η Έλλη Τρίγγου, βλέπει σαν όραμα πως το παιδί βρίσκεται στο ποτάμι. Ενημερώνει τους γονείς και όλοι μαζί τρέχουν στο μέρος που είδε στα μάτια της η υπηρέτρια. Ξάφνου, μέσα στο ποτάμι, εντοπίζουν το μωρό νεκρό… Τότε, η ιστορία μας ξεκινά, με επίκεντρο την… Μάγισσα!