Ολοκληρώνεται ο κύκλος του στον ALPHA και πάει στο ΣΚΑΙ - "Σούσουρο" στους διαδρόμους των καναλιών για γνωστό παρουσιαστή

Εξελίξεις με το τηλεοπτικό του μέλλον

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ολοκληρώνεται ο κύκλος του στον ALPHA και πάει στο ΣΚΑΙ -

Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, γι' αυτό και είναι περιζήτητος. Τα τελευταία χρόνια τον είχαμε συνηθίσει στην παρουσίαση του Deal στο κανάλι του ALPHA, ωστόσο την επόμενη σεζόν όλα θα αλλάξουν.

Καιρό τώρα υπήρχαν φήμες που ήθελαν τον παρουσιαστή να έχει δεχθεί προτάσεις από δυνατούς "αντιπάλους" και παρόλο που υπήρχαν κάποια τεχνικά προβλήματα (δείτε εδώ αναλυτικά), φαίνεται πως ένα από αυτά τον κέρδισε.

Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον του Χρήστου Φερεντίνου

Ο λόγος, φυσικά, για το ΣΚΑΙ, στο οποίο θα είναι ο οικοδεσπότης του "Μονομάχου", ένα νέο παιχνίδι που θα βγαίνει επίσης καθημερινά στον αέρα. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Breakfast at Star, τα γυρίσματα, παρόλο που δεν έχει λήξει ακόμα το συμβόλαιό του με τον ALPHA, έχουν ήδη ξεκινήσει, ώστε να τον Σεπτέμβρη, στις 18 ή στις 22 που θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα να υπάρχουν έτοιμα πολλά επεισόδια.

Η επίσημη αποδέσμευση από το τωρινό του "σπίτι" θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου και μέχρι τότε αναμένεται να βγει και ανακοίνωση για τον "Μονομάχο", καθώς ακόμη δεν έχει γίνει κάποια κίνηση από τον σταθμό.

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του στο "Deal"

Ο Alpha ψάχνει τον αντικαταστάτη του και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Espresso” μετά το Πάσχα θα έπρεπε να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για την παραγωγή που θα παίξει στην απογευματινή ζώνη.

Το μόνο σίγουρο είναι μέχρι στιγμής πως θα είναι τηλεπαιχνίδι, ενώ δεν αποκλείεται να συνεχιστεί και το "Deal”, στο οποίο παρουσιάστρια θέλουν, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Αν δεν συνεχιστεί, όμως το Deal, υπάρχουν άλλα δύο κόνσεπτ στη διάθεση του Alpha. Το ένα είναι το "Μεγάλο Παζάρι” και το δεύτερο το "Password”, που θυμίζει το παιχνίδι "Ταμπού”.

Βέβαια, τις προάλλες ανακοινώθηκε και επίσημα το νέο project που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού (δείτε εδώ ποιο είναι τελικά), ωστόσο ακόμα οι ώρες και μέρες προβολής δεν είναι γνωστές, επομένως δεν είναι τίποτα σίγουρα ακόμα.