Πρεμιέρα για την Μαρία Αναστασοπούλου στην Αρένα του ΑΝΤ1 - "Φωτιά" στο στούντιο με το κατακόκκινο φόρεμά της

Τα πρώτα της λόγια και το μικρό σαρδάμ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πρεμιέρα για την Μαρία Αναστασοπούλου στην Αρένα του ΑΝΤ1 -

Ημέρα πρεμιέρας η σημερινή (31/5) για την Μαρία Αναστασοπούλου, καθώς λίγα λεπτά πριν τις 12:00 η ίδια βγήκε στον αέρα του ΑΝΤ1 για να παρουσιάσει τη νέα της εκπομπή, Αρένα. Πρόκειται για ένα νέο εγχείρημα και για τον σταθμό, αλλά και για την ίδια, καθώς την έχουμε συνηθίσει στην πρωινή ζώνη και στο Καλημέρα Ελλάδα, επομένως η αγωνία για το μέλλον αυτού είναι μεγάλη.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα κατακόκκινο φόρεμα, καλωσόρισε το κοινό, αλλά και τους συνεργάτες της και αμέσως ξεκίνησε να μιλά για τα θέματα τα οποία έχει ετοιμάσει με την ομάδα της. Από το άγχος, ωστόσο, μπερδεύτηκε και καλημέρισε τους καλεσμένους της.

Διαβάστε επίσης: Θύμα κλοπής η Μαρία Αναστασοπούλου - Σε μεγάλη αναστάτωση η δημοσιογράφος

Τα πρώτα λόγια της Μαρίας Αναστασοπούλου στην πρεμιέρα της Αρένας στον ΑΝΤ1

«Κύριες και κύριοι καλησπέρα σας και καλωσήρθατε στην Αρένα του ΑΝΤ1 που ξεκινάει αμέσως τώρα. Έτσι λοιπόν η Αρένα μας αποκαλύπτεται κυρίες και κύριοι απόψε. Κάθε Τετάρτη στις 23:00 το βράδυ έχουμε να πούμε πολλά. Πρωταγωνιστές πήρατε ήδη μία γεύση ιστοριών που μας συγκλόνισαν θα τους έχουμε εδώ και θα βρίσκουμε νέες πτυχές σε όλες αυτές τις ιστορίες. Να καλησπερίσω πάρα πολύ γρήγορα τους καλεσμένους μας αλλά και τους συναδέλφους που είναι σήμερα εδώ. Άρια Καλύβα, καλώς την, Κέλλυ Χεινωπόρου, Ανδρέας Καραγιάννης, Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Καλησπέρα σας, καλώς ήρθατε. Βλέπετε ήδη τον κ. Θεοδωρόπουλο, την Λία Κοντοπούλου, τον κ. Σούρα και την κα. Βαρελά. Kαλημέρα σε όλους σας», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη

Η Μαρία Αναστασοπούλου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον και στο αν θα παρουσιάσει μόνη της εκπομπή.

«Μου φαίνεται σαν να πέρασαν 5 χρόνια από τότε που ξεκίνησα στον ΑΝΤ1. Ήταν μια δημιουργική χρονιά, πήγαν όλα πολύ καλά. Προσαρμόστηκα και τώρα είμαι σε καλή φάση», ανέφερε αρχικά.

«Η εκπομπή γίνεται με τους όρους του, σεβόμενος πάντα τις αποφάσεις των συνεργατών του. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι μια κατηγορία μόνος του, έφτιαξε τα πρωινά. Γιώργος Παπαδάκης σημαίνει πρωινό. Δεν ξέρω αν θα αναλάβω μόνη μου την εκπομπή, δεν θα μπορούσα να πω κάτι ακόμα κι αν το ήξερα. Είχα περάσει όμορφα στο πρωινό», σχολίασε έπειτα από σχετική ερώτηση.