J2US highlights 3/6: Η ερώτηση του Κοκλώνη που "πάγωσε" την Βανδή και η χολιγουντιανή εμφάνιση της Καλομοίρα

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
J2US highlights 3/6: Η ερώτηση του Κοκλώνη που

Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του J2US. Εκτός του ότι δεν παρακολουθήσαμε την αποχώρηση της βραδιάς, η Καλομοίρα εμφανίστηκε στο πλατό και τραγούδησε ο coach.

Αναλυτικά τα 3/6 highlights του J2US

Η ερώτηση του Κοκλώνη στην Βανδή που την "πάγωσε"

Μια ερώτηση του Νίκου Κοκλώνη για τα μαλλιά της Δέσποινας Βανδή, την έκανε να "παγώσει".

Στο πλατό ο 3χρονος γιος της Φελίσιας Λαπάτη

Έλαμψε η Φελίσια Λαπάτη στο πλευρό του Τριαντάφυλλου με το τραγούδι «Ο Λευτέρης». Ωστόσο, μετά από την ερμηνεία τους, δέχτηκε μια πολύ γλυκιά έκπληξη. Στη σκηνή ανέβηκε ο 3χρονος γιος της.

«Είσαι όμορφος σαν την μαμά σου», είπε ο Νίκος Κοκλώνης με τον μικρό Μάξιμο να δηλώνει θαμαστής της.

Η επιστροφή του Γιάννη Παπαμιχαήλ μετά το σάλο και η έκπληξη για τα γενέθλιά του

Μπορεί πολλοί να θεωρούσαν πως ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μετά το σάλο με τις κατηγορίες (δείτε εδώ) να μην εμφανιζόταν ξανά στο J2US, ωστόσο, χθες τραγούδησε με την Ειρήνη Μερκούρη το «Baby come to me».

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα σχόλια οι κριτές όμως, ο Νίκος Κοκλώνης του είχε ετοιμάσει μια έκπληξη. Συγκεκριμένα στο video wall προβλήθηκαν μερικές φωτογραφίες με την οικογένεια του.

«Νίκο αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί σε εκπομπή live αισθάνομαι λίγο περίεργα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Να πω και εγώ δύο πράγματα για τον Νίκο, σε αυτή την εκπομπή έχουμε δουλέψει όλοι πάρα πολύ, έχουμε τις διαφορές μας, έχουμε τις αντιρρήσεις μας, αλλά στο τέλος συμφωνούμε γιατί όλοι θέλουμε το καλό αυτής της εκπομπής. Νίκος δίνει και την ψυχή του και κάνει πράγματα που άλλοι δεν τολμούν», είπε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Η εμφάνιση της Καλομοίρα και τα σχόλια των κριτών

Στο πλευρό της Λουίζας Πυριόχου εμφανίστηκε η Καλομοίρα, με την οποία θα διαγωνίζονται μαζί, μετά την αποχώρηση του Biesed Beast για προσωπικούς λόγους.

Οι δυο τους ερμήνευσαν το τραγούδι «Fame».

Έκανε την ανατροπή ο Κοκλώνης - Η ανακοίνωση για τα ζευγάρια

«Θα κάνω μία πρόταση που αν δεχτείτε εσείς, θα αποφασίσετε εσείς εγώ θα σας ακολουθήσω και θα το κάνω. Λέω σήμερα να μην φύγει κανένα ζευγάρι. Θα σας πω γιατί, γιατί έχουμε την είσοδο της Καλομοίρας και επίσης είναι και του Αγίου Πνεύματος. Ήρθε η Καλομοίρα στο σόου, άρα πιστεύω ότι πρέπει να την τιμήσουμε, να κρατήσουμε την βαθμολογία και να φύγουν δύο ζευγάρια το επόμενο Σάββατο. Θα μετρηθούν όλες οι ψήφοι οι σημερινοί», ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης.