J2US highlights 17/6: Η ανακοίνωση έκπληξη του Κοκλώνη και το ζευγάρι που αποχώρησε

Όσα παρακολουθήσαμε στο χθεσινό live

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
J2US highlights 17/6: Η ανακοίνωση έκπληξη του Κοκλώνη και το ζευγάρι που αποχώρησε

Ακόμη ένα απολαυστικό live του Just the 2 of us παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 17/6, το οποίο και ήταν πολύ απολαυστικό γεμάτο χαρά και τραγούδι. Είχαμε ωστόσο και μια ανακοίνωση.

Τα 17/6 highlights του J2US

Η ανακοίνωση του Κοκλώνη για το νέο κύκλο του show

Το J2US επιστρέφει ανανεωμένο από τη νέα τηλεοπτική σεζόν και ο Νίκος Κοκλώνης έκανε την ανακοίνωση γεμάτος χαρά!

«Σας το λέω από τώρα για να μην λέμε άλλα αντί άλλων. Τον Φεβρουάριο θα έχουμε καινούριο J2US. Season 6!», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και παραγωγός και όλοι τον καταχειροκρότησαν.

Η έκπληξη στην Λουΐζα Πυριόχου

Η έκπληξη που περίμενε την Λουΐζα Πυριόχου, ήταν ο της θείος, Άγγελος Πυριόχος ο οποίος βρέθηκε στο κοινό.

«Χαίρομαι Νίκο που σε βλέπω από κοντά. Γεια σου, Καλομοίρα μου! Πολλά χρόνια πριν είχαμε γνωριστεί… Είμαστε πολύ υπερήφανοι οικογενειακώς για τη Λουΐζα μας. Μακάρι να πάει καλά», είπε μεταξύ άλλων με την Λουΐζα να συγκινείται.

Δείτε επίσης: Αναμένεται να πέσουν υπογραφές για καλοκαιρινή εκπομπή στο Οpen - Παρουσιάστριες η Φελίσια Λαπάτη με τραγουδίστρια του J2US

Το τραγούδι που έχει αφιερώσει ο Σχοινάς στην Γαρμπή

Ο λόγος για το τραγούδι "Στην αυλή του Παραδείσου" το οποίο ερμήνευσαν η Μαριάντα Πιερίδη με τον Άρη Σοϊλέδη, γεγονός που έφερε την συγκίνηση της Καίτης Γαρμπή.

«Αυτό είναι ένα τραγούδι που μου αφιερώνει ο Διονύσης και με κάνει και κλαίω πάρα πολύ. Είναι από τα ωραιότερα τραγούδια της Δέσποινας και με αγγίζει πάρα πολύ. Ήμουν στο τσακ να βάλω τα κλάματα, αλλά ευτυχώς. Αν πλησίαζες την ερμηνεία της Δέσποινας θα με είχαν πάρει τα ζουμιά» αποκάλυψε η Καίτη Γαρμπή.

Τα τραγούδια Νίνο και Νικηφόρου

Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε

«Θα ήθελα να πω τόσα πολλά, αλλά υπάρχει η Super Κατερίνα να πει τα υπόλοιπα... Δεν λέω άλλα. Αυτή ήταν η ψηφοφορία, αυτό διαλέξατε. Ειρήνη μου, εμείς οι δύο έχουμε μέλλον», ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης αφού αποκάλυψε πως το ζευγάρι που αποχωρεί είναι η Ειρήνη Μερκούρη και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. ο οποίος τώρα που έφυγε θα κάνει μεγάλες αποκαλύψεις.