Φινάλε για το Είμαστε μαζί: «Δεν μας βγήκε ακριβώς αυτό που θέλαμε...» - Το αντίο της Έλενας Παπίλα

«Κάποια στιγμή κάτι θα βγει»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φινάλε για το Είμαστε μαζί: «Δεν μας βγήκε ακριβώς αυτό που θέλαμε...» - Το αντίο της Έλενας Παπίλα

Μπορεί να μην έμεινε πολύ στον αέρα αλλά συζητιόταν καθημερινά σε πολλές πρωινές εκπομπές για αρκετό καιρό. Το μεσημέρι της Κυριακής 18/6 η εκπομπή του ΑΝΤ1, «Είμαστε Μαζί», έριξε αυλαία με την παρουσιάστρια αυτής, Ελίνα Παπίλα, να αποχαιρετά το κοινό με έναν πολύ συγκινητικό λόγο.

Ο αποχαιρετισμός της Έλενας Παπίλα

«Έχετε ακούσει πάρα πολλά για αυτή την εκπομπή από την πρώτη ημέρα, Μάλλον πριν ακόμα ξεκινήσει. Δεν ξέρω να σας πω γιατί. Υπάρχουν στιγμές που μπόρεσα να τις εξηγήσω, αλλά και πολλές που δεν κατάφερα να το εξηγήσω. Στη ζωή πρέπει να παίρνεις ρίσκα, γιατί διαφορετικά η ζωή είναι πάρα πολύ μονότονη και δεν έχει κανένα νόημα.

Πήραμε το ρίσκο, το χαρήκαμε, το απολαύσαμε. Μπορεί να μη μας βγήκε ακριβώς όπως θέλαμε. Δε μας βγήκε ακριβώς όπως θέλαμε αλλά, είμαστε χαρούμενοι που το ζήσαμε. Και είναι ωραίο να ζεις πράγματα κι ας μην βγουν πάντα, θα βγουν τα επόμενα, τα παραεπόμενα. Κάποια στιγμή κάτι θα βγει. Το θέμα είναι να είσαι χαρούμενος, να είσαι καλά, να είσαι ήρεμος», είπε χαρακτηριστικά Ελίνα Παπίλα

Εκτός ΑΝΤ1 το Είμαστε μαζί για την επόμενη σεζόν

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, τα στελέχη θεώρησαν πως η εκπομπή δεν εκπλήρωσε τις επιθυμίες τους, κάτι με το οποίο συμφώνησε και η παρουσιάστρια, αλλά και η ομάδα της, γι' αυτό και δεν θα συνεχιστεί του χρόνου.

Παρόλα αυτά, η Ελίνα Παπίλα θα ξανασυναντηθεί με τους αρμόδιους, ώστε να συζητήσει εάν θα συνεχίσει την συνεργασία της με τον σταθμό.