The 2night show: «Η καρδιά δούλευε 30%! Είμαι πολύ τυχερός που δεν έφυγα» - Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει για πρώτη φορά

«Πήγα στο νοσοκομείο και με ρώτησαν οι γιατροί “δεν πονάς;”»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
The 2night show: «Η καρδιά δούλευε 30%! Είμαι πολύ τυχερός που δεν έφυγα» - Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει για πρώτη φορά

Ένας πολύ γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος, μάλιστα, έχει κάνει αισθητή την παρουσία του από την πρώτη του κιόλας δισκογραφική δουλειά, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 26/6 στον καναπέ του The 2night show και άνοιξε την καρδιά του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου! (δείτε εδώ ποιοι άλλοι ήταν καλεσμένοι)

Έχει ασχοληθεί και με την Βυζαντινή Μουσική και αυτό τον έχει κάνει να έχει μια ιδιαιτερότητα στην ερμηνεία του. Κατάγεται από τα Γιάννενα και είναι επαγγελματίας τραγουδιστής από πολύ μικρός. Έχει τραγουδήσει τραγούδια καταξιωμένων συνθετών και στιχουργών όπως του Κυριάκου Παπαδόπουλου, του Σταμάτη Γονίδη, του Ηλία Φιλίππου, του Κ. Μποσνάκη, του Κοσμά, του Ε. Κουζέλη κ.αλ.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιώτη που το βράδυ της Δευτέρας 26/6 μίλησε ανοιχτά για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που όμως κατάφερε να ξεπεράσει!

Το πρόβλημα υγείας του Δημήτρη Γιώτη - Η αποκάλυψη στο The 2night show

«Στη νύχτα είμαι 25 χρόνια, από πολύ μικρός. Το πρόβλημα υγείας που είχα είναι ένα γεγονός που δεν αλλάζει. Εγώ ήμουν πολύ τυχερός και δεν “έφυγα” γιατί μου άνοιξε η μύτη. Ανέβασα πίεση 26 μεγάλη και 18 μικρή. Κάνω καλή ζωή και φυσιολογικά δεν θα έπρεπε. Δεν καπνίζω, δεν πίνω, έπαιζα και ποδόσφαιρο. Και τώρα αθλούμαι! Ελάχιστες καταχρήσεις κάνω. Μου ανοίγει η μύτη δύο ώρες στα ξαφνικά. Ήμουν με τον Κονταρό στο Ρέθυμνο, γυρίζω Αθήνα και το επόμενο βράδυ μου άνοιξε ασταμάτητα η μύτη.

Μου λέει ο πατέρας μου “δεν βάζεις το πιεσόμετρο;”. Πήγα στο νοσοκομείο και με ρώτησαν οι γιατροί “δεν πονάς;”. Μάλλον είχα καιρό την πίεση και δεν το γνώριζα και αυτή δούλευε μέσα. Τελικά 99% κλειστή η καρωτίδα η δεξιά και η καρδιά δούλευε για 30%. Έκανα πρώτα αγωγή, μετά την καρωτίδα και μετά την καρδιά. Πίνω τα φάρμακά μου ακόμα! Είχα και τρομερές άπνοιες τη νύχτα. Διορθώνεται αυτό με μηχάνημα! Έκανα 40 άπνοιες την ώρα και τώρα δύο τη νύχτα. Έβαλε σε μια ροή το θέμα», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.