Πρωινό: Ο Γιώργος Λιάγκας πρόλαβε το Mega - Ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα

Δυσάρεστα σίγουρα για κάποιους...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Πρωινό: Ο Γιώργος Λιάγκας πρόλαβε το Mega - Ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα

Σε τροχιά αλλαγών και ανανεώσεων βρίσκονται την περίοδο αυτή οι τηλεοπτικοί σταθμοί με το Mega να πρωταγωνιστεί στις συζητήσεις των... απέναντι και πιο συγκεκριμένα στο επίκεντρο έρχεται η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Καλημέρα, καθώς και το τι μέλλει γενέσθαι για την ομάδα της.

Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Παρασκευής 30/6 φαίνεται πως πρόλαβε τον τηλεοπτικό σταθμό αφού ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Κώστα Τσουρού από την εκπομπή της Ελεονώρας αλλά και το επόμενο επαγγελματικό του βήμα!

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα για την απόφαση του Mega

«Είναι μία αποκλειστική πληροφορία, αναλαμβάνει ως κεντρικός παρουσιαστής εκπομπής τα Σαββατοκύριακα το μεσημέρι. Η εκπομπή θα είναι απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού, αν θα είναι τέταρτο νωρίτερα ή πιο αργά, δεν το γνωρίζω. Δεν νομίζω να διαψευστώ, είναι μία σίγουρη πληροφορία. Το Mega θα βγάλει ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε επίσης: Μικρή βίλα με πισίνα: Βίντεο και φωτογραφίες από το εξοχικό του Κώστα Τσουρού στην Σκιάθο

Σίγουρα η είδηση αυτή είναι πολύ ευχάριστη για τον Κώστα Τσουρό, ο οποίος θα δει επιτέλους το μεγάλο του όνειρο να πραγματοποιείται, από την άλλη όμως, για το Mega Καλημέρα, τα πράγματα αλλάζουν και περιπλέκονται αφού έχασε από την ομάδα του έναν πολύ καλό και έμπειρο δημοσιογράφο...

Για να δούμε, το μόνο που μένει βέβαια, είναι η πληροφορία του Λιάγκα να επιβεβαιωθεί...

Την ίδια αποκλειστική, βέβαια, είδηση την είχε και η Έλενα Πολυκάρπου την ίδια ημέρα στο Super Κατερίνα....