ΑΝΤ1: Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί»

Το Youweekly.gr επιβεβαιώθηκε!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
ΑΝΤ1: Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί»

Το ρεπορτάζ του Youweekly.gr επιβεβαιώθηκε λοιπόν! Η καλοκαιρινή εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλοκαίρι Μαζί, είναι γεγονός και ο τηλεοπτικός σταθμός, μάλιστα, το μεσημέρι της Τρίτης 4/7 εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση καλωσορίζοντας το νέο αυτό project στην οικογένειά του.

Μαρία Αναστασοπούλου, Νίκος Ρογκάκος, Γιώργος Γρηγοριάδης, Ηρώ Ράντου και Αντώνης Φουρλής ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κρατήσουν συντροφιά στους τηλεθεατές το καλοκαίρι του 2023!

Καλοκαίρι στον ΑΝΤ1 με Καλοκαίρι Μαζί

Και το καλοκαίρι, η πρώτη καλημέρα στον ΑΝΤ1 ανήκει στην ενημέρωση, καθώς η επικαιρότητα δεν… πάει ποτέ διακοπές!

Από την Δευτέρα 10 Ιουλίου, και καθημερινά στις 08:00, η εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» θα καταγράφει όλες τις εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, δίνοντας την πρώτη εικόνα της ειδησεογραφίας.

Η Μαρία Αναστασοπούλου, ο Νίκος Ρογκάκος, ο Γιώργος Γρηγοριάδης, η Ηρώ Ράντου και ο Αντώνης Φουρλής, καθώς και όλη η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Πολιτική, Οικονομία, Κοινωνία, Αθλητισμός, Πολιτισμός, social media, αλλά και θέματα που απασχολούν την καθημερινότητά μας, έχουν ξεχωριστή θέση στο «Καλοκαίρι Μαζί».

Με ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ, αλλά και με ενδιαφέροντες καλεσμένους, το «Καλοκαίρι Μαζί» θα φέρνει σε πρώτο πλάνο τα σημαντικότερα θέματα της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας.

Αρχισυνταξία: Άννυ Ζιώγα, Μαρία Αχουλιά, Αντώνης Παπαδάκης, Άρης Σαλβάνος, Ανδρέας Μπούσιος

Διεύθυνση παραγωγής: Φραγκίσκος Διακόπουλος, Δημήτρης Κωτσίκος

«Καλοκαίρι Μαζί». Πρεμιέρα Δευτέρα 10 Ιουλίου στον ΑΝΤ1 και καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 08:00.