Καλύτερα δε γίνεται: Η ανακοίνωση του Alpha για το πάνελ της Ναταλίας Γερμανού - Ποιοι παραμένουν

Τι θα συμβεί με την παρέα της Ναταλίας του χρόνου;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Καλύτερα δε γίνεται: Η ανακοίνωση του Alpha για το πάνελ της Ναταλίας Γερμανού - Ποιοι παραμένουν

Μια από τις επιτυχημένες ομάδες στη μεσημεριανή ζώνη και ειδικά σε αυτή του Σαββατοκύριακου δεν είναι άλλη από το Καλύτερα δε γίνεται με την Ναταλία Γερμανού και τους συνεργάτες της να σκίζουν (δείτε εδώ πως τα πηγαίνουν σε νούμερα).

Με ανακοίνωση του Alpha την Τρίτη 4/7 το κανάλι επιβεβαίωσε, πως μαζί με την παρουσιάστρια και την εκπομπή - που έχουν πάρει εδώ και μήνες το πράσινο φως για του χρόνου - συνεχίζει κανονικά μαζί τους όλη η ομάδα!

Η ανακοίνωση του Alpha για το Καλύτερα δε γίνεται

Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις! Κι όταν μιλάμε για το Καλύτερα δε γίνεται του Alpha μιλάμε για μια ομάδα η οποία μας κρατάει συντροφιά, όλα τα Σαββατοκύριακα με ό,τι πιο σημαντικό από το χώρο της τέχνης και της ζωής, αλλά και την επικαιρότητα, κρατώντας τα σκήπτρα της τηλεθέασης.

Η ομάδα κρούσης του «Καλύτερα δε γίνεται» συνεχίζει ακάθεκτη και τη νέα σεζόν, στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού: Ναταλία Αργυράκη, Εβελίνα Νικόλιζα, Δημήτρης Πανόπουλος και o Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Και για το μήνα Ιούνιο το «Καλύτερα δε γίνεται» τερμάτισε πρώτο με 18,6% μέσο μερίδιο τηλεθέασης στο σύνολο κοινού, με 17,4% με μέσο μερίδιο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 και με 20,7% στο γυναικείο δυναμικό κοινό 18-54.

Η Ναταλία Γερμανού με τη δύναμη της εμπειρίας, με θετική ματιά και καυστικό χιούμορ, κρατά τα ηνία της εκπομπής, την οποία είδαν 1.429.000 τηλεθεατές έστω για 1 λεπτό, κατά μέσο όρο μέσα στο μήνα.

Πότε ρίχνει αυλαία η εκπομπή

«Καλώς ήρθατε στο εκλογικό Καλύτερα Δε Γίνεται, το οποίο είναι εδώ ενωμένο δυνατό. Να ευχαριστήσουμε που μας δίνουν οι άνθρωποι ψήφο εμπιστοσύνης κάθε σαββατοκύριακο, έτσι, γιατί όπου να ναι τελειώνει η σεζόν μας. Θα μας λείψετε είναι η αλήθεια, σε δύο σαββατοκύριακα αποχαιρετάμε, οπότε σας ευχαριστούμε πάρα πολύ θα τα πούμε και όταν έρθει η ώρα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.