Καλοκαίρι μαζί: Με baby pink σακάκι - Η εμφάνιση της Μαρίας Αναστασοπούλου μια μέρα μετά την πρεμιέρα και η ξαφνική ανακοίνωση

«Θα σε αφήσω...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Καλοκαίρι μαζί: Με baby pink σακάκι - Η εμφάνιση της Μαρίας Αναστασοπούλου μια μέρα μετά την πρεμιέρα και η ξαφνική ανακοίνωση

Όταν κάνεις σχέδια λένε, ο Θεός γελάει! Κάτι τέτοιο πρέπει να βίωσε και η Μαρία Αναστασοπούλου πριν από λίγα 24ωρα όταν αντί να βρεθεί το πρωί της Δευτέρας 10/7 στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής που θα συμπαρουσιάζει στον ΑΝΤ1, Καλοκαίρι Μαζί, παρακολουθούσε τους συναδέλφους της από το σπίτι λόγω δηλητηρίασης (δείτε εδώ την πρεμιέρα).

Το πρωί της Τρίτης 11/7, όμως, η παρουσιάστρια έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο πλατό της εκπομπής δείχνοντας στα καλύτερά της!

Τα πρώτα λόγια της Μαρίας Αναστασοπούλου

«Καλό καλοκαίρι, έκπληξη, έκπληξη τι γίνεται; Να σας πούμε ότι έχουμε ξεκινήσει από το γραφείο με καλοκαιρινά τραγούδια! θα σε αφήσω δυο εβδομάδες για να πάω μια βόλτα! Έκλαψα αλλά τα έκλεισα...»

Ποια είναι η Μαρία Αναστασοπούλου

Γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου του 1986 και έχει καταγωγή από το Διακοφτό. Πέρασε στην Πάντειο στο τμήμα Κοινωνιολογίας και διάλεξε κατεύθυνση τα ΜΜΕ. Το 2007, στο τρίτο έτος της σχολής της, ξεκίνησε την πρακτική της στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Το 2012 έκανε την παρουσίαση τίτλων ειδήσεων στη ραδιοφωνική εκπομπή στην «Πρώτη Γραμμή» με τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου. Το καλοκαίρι του 2022 παρουσίαζε την δική της μεσημεριανή εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο στο Real FM 97,8.

Τον Ιούλιο του ίδιου έτους αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ – μετά από 15 συνεχόμενα χρόνια – και την πρωινή εκπομπή “Σήμερα”.

Έναν μήνα αργότερα, εντάχθηκε επίσημα στο δυναμικό του ANT1, όπου παραμένει μέχρι και σήμερα στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη και το “Καλημέρα Ελλάδα”.