Η Ελληνίδα τραγουδίστρια με το κοκαλάκι της νυχτερίδας: Την θέλουν για το J2us, για το Πρωινό και για το Shopping Star

Που θα πει άραγε το «ναι»;

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια αποτελούσε έτσι κι αλλιώς μια πρώτη επιλογή στα κανάλια, αλλά μετά τη γέννηση του γιου της Βύρωνα και την παρουσία της στο «Just the 2 of us» φαίνεται πως απέκτησε το κοκαλάκι της νυχτερίδας και μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές δίνουν «γη και ύδωρ» για να την αποκτήσουν!

Ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια δέχεται σοριδόν προτάσεις;

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό Tv24

Τα τελευταία χρόνια η Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται φανατικά στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη και το πρότζεκτ που λατρεύει, το «Just the 2 of us». Από την προηγούμενη σεζόν όμως, η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια δέχεται ολοένα και περισσότερες προτάσεις από τα ιδιωτικά κανάλια της χώρας. Αλλοι της προτείνουν να ηγηθεί εκπομπής, άλλοι να ασχοληθεί με τη μόδα, κάποιοι να συμμετέχει σε ριάλιτι και άλλοι να κάνει το επόμενο της βήμα στον χώρο της υποκριτικής. Εκείνη φυσικά ακούει τις προτάσεις αλλά στο τέλος δεν αποχωρίζεται τον Νίκο Κοκλώνη που ξέρει ότι εκτιμά το ταλέντο της. Η ιστορία αυτή φαίνεται πως επαναλαμβάνεται και για τη νέα σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, τρία είναι τα πρότζεκτ που θέλουν να την κάνουν δική τους αλλά εκείνη ακόμα κρατά τα φύλλα της κλειστά.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια με το κοκαλάκι της νυχτερίδας: Την θέλουν για το J2us, για το Πρωινό και για το Shopping Star

«Shopping Star»: Ανάμεσα στα δεκάδες ονόματα που ακούστηκαν ότι μπορεί να αναλάβουν το συγκεκριμένο πρότζεκτ μόδας, είναι και αυτό της Κατερίνας Στικούδη. Η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει ότι δέχτηκε πρόταση από το STAR, ωστόσο πηγές αναφέρουν πως ακόμα και να την έχει λάβει, δεν θα είναι θετική η απάντησή της, όχι γιατί δεν της αρέσει η μόδα, αλλά γιατί αρέσκεται στα βραδινά show και ειδικά όταν αυτά έχουν να κάνουν με τη μουσική (αποκλειστικό: δείτε εδώ ποια θα παρουσιάσει το show μόδας τελικά).

«Just the 2 of us»: Νίκος Κοκλώνης καλεί Κατερίνα Στικούδη! Δεν είναι λίγες οι φορές που κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο παρουσιαστής την καλεί με τον τρόπο του να πει live το μεγάλο «ναι» στο να συνεχίσει η συνεργασία τους και την επόμενη σεζόν, εκείνη όμως επιστρατεύει το πιο όμορφο χαμόγελό της και καταφέρνει να ξεγλιστρήσει από την κουβέντα δίνοντας έμφαση στο ζευγάρι του show που έχει απέναντί της. Παρ’ όλα αυτά, και εκείνη δεν σταματά να εκθειάζει τον αεικίνητο παραγωγό και να τονίζει ότι θα ήταν χαρά της και τιμή της αν και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ενωθούν οι δυνάμεις τους.

«Το Πρωινό»: Ο Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του εδώ και καιρό «φλερτάρουν» έντονα την Κατερίνα για να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας. Τη θέλουν διακαώς στο πάνελ της επόμενης σεζόν όχι μόνο για να κάνει τα θέματα που αφορούν στους χορηγούς, τη μόδα και την ομορφιά αλλά και για να πλαισιώσει με την εντυπωσιακή της παρουσία την εκπομπή. Λέγεται μάλιστα πως η ομάδα παραγωγής είναι διατεθειμένη να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποσπάσει το «ναι» της, όμως εκείνη, όπως λέει το ρεπορτάζ μας αρνήθηκε την πρόταση.

Αλήθεια, ποιος θα κατακτήσει τελικά την Κατερίνα;