Καλοκαίρι Yes: «Και σήμερα μια δύσκολη μέρα για όλους μας» - Κόμπιαζε στην έναρξη η Μαριάντα Πιερίδη

Άγχος και αμηχανία στο πλατό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Καλοκαίρι Yes: «Και σήμερα μια δύσκολη μέρα για όλους μας» - Κόμπιαζε στην έναρξη η Μαριάντα Πιερίδη

Μια διαφορετική έναρξη σήμερα, Τρίτη 18/7, είδαν οι τηλεθεατές του Καλοκαίρι yes. Τριαντάφυλλος, Μαριάντα Πιερίδη και Φελίσια Τσαλαπάτη βγήκαν στον αέρα του Open με καθυστέρηση μίας ώρας λόγω της έκτακτης επικαιρότητας και ήταν φανερά αγχωμένοι και ανήσυχοι - σίγουρα - για όσα συμβαίνουν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας με τις φωτιές αλλά και για το πως θα πρέπει να χειριστούν ένα τόσο λεπτό ζήτημα, με το οποίο πρώτοι φορά έρχονται αντιμέτωποι.

Να υπενθυμίσουμε πως δεν είναι παρουσιαστές, κάνουν φέτος μια προσπάθεια - η οποία εχθές δεν στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, σύμφωνα πάντα με τα ποσοστά τηλεθέασης. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, λοιπόν, η Μαριάντα αν και ήταν εμφανώς αγχωμένη, κατάφερε να σταθεί και να δώσει βήμα για μια δύσκολη σημερινή εκπομπή.

Η διαφορετική έναρξη στο Καλοκαίρι Yes

«Καλημέρα φίλες και φίλοι. Και σήμερα μια δύσκολη μέρα για όλους μας. Κυρίως για τους ανθρώπους που είναι στα πύρινα μέτωπα. Και τι να πούμε για όσους παλεύουν με τις φωτιές. Να ευχηθούμε καλή δύναμη. Δυστυχώς ο άνεμος δεν είναι σύμμαχός μας κι από ότι μαθαίνουμε θα αυξηθούν κατά το μεσημεράκι. Κρίσιμες πολύ οι ώρες Φιλίσια», είπε η Μαριάντα δίνοντας πάσα στην Τσαλαπάτη που πήρε τον λόγο αναφέροντας:

«Εμείς αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να παρακολουθούμε τα μέτωπα της φωτιάς και ταυτόχρονα να δούμε ανθρώπινες ιστορίες, ιστορίες όσων βιώνουν αυτή την καταστροφή» τόνισε δίνοντας τον λόγο στον Τριαντάφυλλο που με την σειρά του αναφώνησε:

«Φυσικά σε όλο αυτό δεν θα είμαστε μόνοι μας. Όλο το δημοσιογραφικό δυναμικό του OPEN θα βρίσκεται κοντά μας να μας ενημερώνει με ψυχραιμία και με ακρίβεια το τι ακριβώς συμβαίνει στα μέτωπα της φωτιάς. Θα δούμε τι θα γίνει παιδιά. Ευχόμαστε τα καλύτερα».

Να σημειωθεί πως λίγο αργότερα η Μαριάντα καλωσόρισε στο πλατό τον μετεωρολόγο, Κλέαρχο Μανουσάκης, ο οποίος έδωσε τις δικές του προβλέψεις με βάση τις καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν τις επόμενες ώρες στην περιοχή, ενώ αμέσως μετά ο Φοίβος Παπαδάκης έδωσε το ρεπορτάζ με τις τελευταίες εξελίξεις από τα πύρινα μέτωπα.

Στη συνέχεια μίλησε τηλεφωνικώς στον αέρα της εκπομπής η Σταματίνα Σταματάκου και προχώρησε σε αποκαλύψεις για την καταστροφή αυτή με τα ζωάκια...